Quick Boys verslaat SteDoCo (1-0)

Gepubliceerd op: 15-04-2017 16:45

Voor het eerst sinds 28 februari heeft Quick Boys weer een thuiswedstrijd gewonnen. Op sportpark Nieuw Zuid werd het tegen SteDoCo 1-0 voor de blauwwitten. Philippe den Hartog was voor rust de enige doelpuntenmaker. Dankzij de zege stijgt Quick Boys naar de achtste plaats, met 42 punten uit 30 wedstrijden.

Ieder seizoen gebeurt het, van die wedstrijden die je zo snel mogelijk wilt vergeten. De favoriet wint, echter het spel was niet om aan te zien. Kan gebeuren. Dergelijke wedstrijden moet je als liefhebber zo snel mogelijk vergeten, alleen het resultaat telt.

Bovenstaand geldt exact voor de wedstrijd van Quick Boys tegen SteDoco. Wat Quick Boys betreft staat er eigenlijk niets meer op het spel. Het seizoen zit er op, alleen in theorie zou het nog mis kunnen gaan. Maar dan moet ook werkelijk alles tegen zitten, de kans daarop is voor wat betreft Quick Boys heel klein. 

Hoe anders is dat voor tegenstander SteDoCo, dat de punten maar al te goed kan gebruiken en de stille hoop heeft om in de wedstrijd tegen Quick Boys toch een aantal punten bij elkaar te sprokkelen om dit seizoen het vege lijf te redden en zelfs verschoond te blijven van promotie- en of degradatiewedstrijden. 

Ruim halverwege de eerste helft kwam Quick Boys op voorsprong. Philippe den Hartog rondde een voorzet af van de opgekomen, en later terecht, gekozen man van de wedstrijd Joey Ravensbergen. Ter hoogte van de achterlijn legde Ravensbergen de bal terug op Den Hartog die vervolgens doelman Ritchie Steinmanm het nakijken gaf. 

Quick Boys had de voorsprong te pakken tegen een tegenstander die niet bij machte was om in de loop van de wedstrijd alsnog aan te haken om de achterstand ongedaan te maken. In de loop van de wedstrijd zou SteDoCo alles in de strijd gooien om tenminste een punt uit deze wedstrijd te slepen. 

Daar slaagden de inwoners van Hoornaar niet ondanks het feit dat Quick Boys zich in de loop van de wedstrijd steeds matiger manifesteerde.  Tot aan het eind van de wedstrijd hield Martijn de Zwart zijn doel schoon, waardoor Quick Boys weer eens  de volle buit behaalde op het eigen sportpark. 

De zorgen voor SteDoCo zijn verder vergroot, over twee dagen kan SteDoCo zichzelf een goede dienst bewijzen door Rijnsburgse Boys in een thuiswedstrijd te verslaan.

In de komende wedstrijd kan Quick Boys zich revancheren in de uitwedstrijd tegen Scheveningen.    

   

 Driebergen (Quick Boys), Meierdres (SteDoCo)


Man of the Match: Joey Ravensbergen

Agenda

21-06-2018

22-06-2018

Haringparty vanaf 17.00 uur

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Van Maanen Taarten

Onze Diamantsponsors

Onze DiamantsponsorsNaar het overzicht