Profile Paul en Schildersbedrijf C. Hus nieuwe sponsors Quick Boys 2

Gepubliceerd op: 09-06-2017 07:53

De club is zeer verheugd te kunnen melden dat fietsspecialist Profile Paul de nieuwe hoofdsponsor is geworden van Quick Boys 2. Het logo van Profile Paul zal vanaf het komende seizoen prijken op de voorzijde van het wedstrijdshirt. Schildersbedrijf C. Hus heeft eveneens verbonden als sponsor aan Quick Boys 2 en zal op de achterkant van het tricot te bewonderen zijn. Een groot woord van dank gaat langs deze weg uit naar Autobedrijf Dijksman Katwijk die meer dan tien jaar lang het tweede elftal heeft ondersteund als hoofdsponsor.

Quick Boys 2 wordt ook gezien als de kweekvijver van de club. In het tweede elftal spelen voornamelijk Katwijkse spelers die de jeugdopleiding succesvol hebben afgerond. De stap van de jeugd naar de hoofdmacht is groot, maar bij de reserves krijgen de talenten alle gelegenheid om zich verder te ontwikkelen als speler. Dat maakt Quick Boys 2 tot een zeer belangrijk elftal. De club is Profile Paul en Schildersbedrijf C. Hus dan ook zeer erkentelijk dat zij zich bereid gevonden hebben de talenten van de club de komende vier jaar op deze wijze te ondersteunen.

Oud-eerste elftalspeler Derek van der Plas staat aan het roer bij het tweede elftal. De trainer, die binnenkort de opleiding Trainer/Coach II gaat volgen, krijgt komend seizoen de beschikking over een groot aantal talenten dat overkomt uit de succesvolle Quick Boys JO19-1. Deze spelers zullen ongetwijfeld kunnen gaan profiteren van de jarenlange ervaring van hun trainer als speler van het eerste elftal en de expertise van de overige, trouwe stafleden. Hopelijk vormt de combinatie van jong talent en ervaren deskundigheid een solide basis voor een succesvol seizoen van het tweede elftal én een goede doorstroming naar Quick Boys 1.

Agenda

01-06-2018

Familiedagen 2018: Slotfeest voor sponsoren

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Koop stenen entree Nieuw Zuid

Onze Diamantsponsors

Onze DiamantsponsorsNaar het overzicht