K.v.v. Quick Boys bouwt verder met vastleggen Mohamad Mahmoed

Gepubliceerd op: 26-12-2017 10:33

De Technische Commissie van K.v.v. Quick Boys heeft opnieuw een sterkhouder langer aan zich weten te binden. Mohamad Mahmoed heeft met de blauwwitten overeenstemming bereikt over een nieuwe verbintenis en zal ook in het seizoen 2018-2019 de clubkleuren verdedigen.De 22-jarige Mahmoed, na een succesvolle proefperiode in de voorbereiding op het vorige voetbaljaar aan de A-selectie toegevoegd, is een vaste kracht op het middenveld van Quick Boys. De geboren Irakees is vanwege zijn tomeloze inzet en uitstekende intercepties in korte tijd uitgegroeid tot een van de publiekslievelingen op sportpark Nieuw Zuid. De balafpakker pur sang, bezig aan een ijzersterk seizoen, voert bovendien de ranglijst aan in de verkiezing van speler van het jaar.

Mahmoed heeft niet lang over het contractvoorstel hoeven nadenken. ,,Het is altijd mijn intentie geweest om er snel uit te komen met Quick Boys. Ik wil met deze club naar de top en ga er alles aan doen om dat te bewerkstelligen”, legt de inwoner van Delft uit. De verdedigende middenvelder voelt dan ook veel waardering op Nieuw Zuid. ,,Verschillende geledingen binnen de club zien graag dat ik blijf. Het is nu aan mij om het vertrouwen die zij in mij hebben op het veld terug te betalen”. 

Tot groot genoegen van de Technische Commissie kan Quick Boys ook komende jaargang een beroep doen op Mahmoed. De clubleiding wil hem langs deze weg dan ook de felicitaties overbrengen en heel veel plezier en succes toewensen met het vervolg van zijn loopbaan op Nieuw Zuid.

Agenda

09-11-2018

Ledenvergadering

16-11-2018

Mosselavond

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Maak kennis met de BC

Onze Diamantsponsors

Onze DiamantsponsorsNaar het overzicht