Vacature: Teammanager Quick Boys 1

De Katwijkse voetbalvereniging Quick Boys is op zoek naar een persoon die de functie van teammanager van het eerste elftal voor de komende jaren wil gaan invullen. Na ruim 15 jaar deze functie te hebben bekleed kan de huidige teammanager, Michael van Beelen, deze taken niet meer goed combineren met zijn werkzaamheden voor zijn eigen onderneming. Een woord van dank en grote waardering voor zijn inzet is hier zeker op zijn plaats. De club zal hem op een later moment in het zonnetje zetten en bedanken voor zijn bewezen diensten. Voorlopig blijft Michael aan totdat een geschikte vervanger wordt gevonden. Michael zal ook beschikbaar blijven om de nieuwe teammanager in te werken en zo nodig te ondersteunen.  

Doel van de functie:
De teammanager is de spin in het web van alle activiteiten rondom het eerste elftal. Hij zorgt ervoor dat de hoofdtrainer, de assistent-trainer, de medische staf en de spelers zich volledig op het voetballen kunnen richten en dat alle bijkomende zaken erom heen effectief geregeld zijn. De teammanager creëert een optimale omgeving waardoor de trainer, de assistent trainer, de medische staf en de spelers het maximale uit zichzelf kunnen halen tijdens trainingen en wedstrijden.

Plaats in de organisatie:
De teammanager behoort tot de technische staf en rapporteert direct aan de hoofdtrainer Jan Zoutman.

Taken ten behoeve van Quick Boys 1:
*Mede verantwoordelijk voor het organiseren van trainingskampen en overige (teambuilding)activiteiten;
*Verantwoordelijk voor de inkoop van alle materialen en kleding;
*Verantwoordelijk voor ontvangst en begeleiding van de technische staf van de tegenpartij;
*Is aanwezig tijdens gesprekken met de spelersraad;
*Fungeert als vertrouwenspersoon voor de spelers m.b.t. Quick Boys-aangelegenheden en privé-zaken;
*Adviseert de trainer en assistent-trainer van het eerste elftal in haar algemeenheid naar aanleiding van bovenstaande verantwoordelijkheden en vertrouwenspositie;
*Dient aanwezig te zijn tijdens de maandag- en donderdagtraining en tijdens wedstrijden is hij aanwezig in de kleedkamer en neemt de teammanager plaats op de bank;
*Is verantwoordelijk voor eten en drinken van het eerste elftal rondom de wedstrijden.

Wij zoeken een persoon met o.a. de volgende eigenschappen:
*Bij voorkeur een Quick Boys-achtergrond;
*Bij voorkeur een oud-voetballer;
*Moet goed kunnen organiseren;
*Moet daadkrachtig kunnen optreden;
*Prettige en constructieve persoonlijkheid;
*Moet goed in een team kunnen werken en moet zich dienstbaar kunnen opstellen in het belang van het eerste elftal;
*Discrete en integere persoonlijkheid gezien de vertrouwenspositie:

Een gesprek met Technisch Manager Gert Aandewiel en de hoofdtrainer Jan Zoutman is onderdeel van de procedure. Bij interesse in bovenstaande functie kan contact opgenomen worden met Cees Haasnoot, bestuurslid Selectievoetbal (ceeshaasnoot@quickboys.nl).

Geef een antwoord