Jong Quick Boys speelt gelijk tegen Noordwijk

Naast het vlaggenschip speelde dinsdagavond de beloften ook een wedstrijd in Noordwijk.

Jong Noordwijk nam al vroeg in de wedstrijd het initiatief en kwam d.m.v. goed combinerend werk na een kwartier op 1-0 voorsprong.

Quick Boys had in deze fase geen antwoord op het spel van de Noorderburen wat leidde tot veel kansen voor Noordwijk. Nog binnen 30 minuten stond er al een tussenstand van 3-0 op het bord.

Na een half uur konden de blauw-witten uit het niets toch iets terug doen. Uit een spaarzame aanval kon Koen van Liempt met een strakke voorzet Dirk van Duijn bereiken die de bal  met een subliem lobje over de keeper heen kopte. Weer 10 minuten later maakte Chris Guijt met een ‘hakje’ op aangeven van Dirk van Duijn de aansluitingstreffer. Vlak voor rust vergrootte Noordwijk de marge weer naar 2, wat niet geheel tegen de verhouding in was.

in de tweede helft kreeg Quick Boys meer grip op het spel van Noordwijk. Na 5 minuten mocht Chris Guijt na een goede actie wederom de aansluitingstreffer maken. Quick Boys ging op zoek naar de gelijkmaker, en werd hiervoor beloond. In de 80e minuut volgde een prefecte aanval, waarbij Chris met een snelle steekpass Mo Gassama voor de keeper zette. Mo faalde niet en schoot onberispelijk binnen. Helaas kon Quick Boys in de slotfase niet doordrukken zodat 4-4 de eindstand was.

Een nuttige pot, waar de beloften hebben aangetoond over karakter te beschikken.