QB JO9-1 verslaat SC Feyenoord

Woensdagmiddag 12 oktober, even na 4 uur was het eindelijk zover: de wedstrijd tegen SC Feyenoord, waar de jongens van Quick Boys JO9-1 lange tijd naar uitgekeken hebben.

Direct na het eerste fluitsignaal was het goed zichtbaar dat de jongens van Feyenoord niet onder de indruk waren van het leeftijdsverschil. Na wat aftasten van beide ploegen opende Quick Boys via Noah door het midden de score. Feyenoord was hier duidelijk niet van onder de indruk en scoorde al binnen een paar minuten via een razendsnelle actie over de rechterkant de gelijkmaker.

Na meerdere kansen van zowel Quick Boys als Feyenoord, wist Corniels de bal op te pikken via een misplaatste uitgooi van de keeper en deze heel rustig in de hoek van het doel te schieten. Hiermee kwam de score voor rust op 1-2. Beide teams konden tevreden aan de appelsap en even op adem komen tijdens een korte bespreking.

Al snel na rust wist Quick Boys de voorsprong verder uit te bouwen naar 1-3.  Een aanval opgebouwd via het middenveld, over beide flanken die uiteindelijk bij aanvallers Jorden en Noah terecht kwam. Noah had hier het laatste woord op en wist de bal achter de keeper te schieten.

Feyenoord probeerde via een uitval nog de aansluitingstreffer te maken maar deze aanval stierf, door goed meedoen van keeper Ryan, in schoonheid. De jongens van Quick Boys bleven goed voetballen en waren op jacht om de score verder uit te breiden. Een afvallende bal werd opgepikt door Finn en direct op de slof genomen richting het doel. Zijn schot wist helaas het doel nét niet te vinden. Een diepe hoge voorzet naar Corniels liet hem het vuur uit zijn schoenen vlammen en dook met bal en al de hoek in, na een mooie passeerbeweging werd de voorzet op Lennard middels een kunstig lobje over de keeper heen beloond met een 1-4 voorsprong. Wat ook gelijk de eindstand was van deze geweldige wedstrijd.

Na de strafschoppen nog een fotomomentje waarna de jongens “hand in hand als kameraden” uiteindelijk het strijdtoneel verlieten richting de kleedkamer. Dank gaat uit naar SC Feyenoord voor de gastvrijheid. Het weerzien is later dit seizoen op Nieuw Zuid.