Quick Boys Vrouwen 1 – De maand november

Quick Boys Vrouwen 1 komt, na het kampioenschap van vorig seizoen, dit seizoen uit in de Tweede Klasse. De derde maand met competitievoetbal zit erop. Tijd om terug te kijken naar de wedstrijden van de maand november.

5 november: Quick Boys VR1 – Jodan Boys VR1 (4-2)
Met een aangepaste tactiek werd deze wedstrijd met vertrouwen gestart. Jodan Boys, eveneens promovendus, heeft het moeilijk in de tweede klasse. Een wedstrijd die gewonnen moet worden. Eigenlijk waren de vrouwen geen moment in gevaar. De tactiek betaalde zich uit en na een kleine aanpassing in de rust, werd de zege veilig gesteld. Dankbare punten werden behaald.

12 november: Lyra VR1- Quick Boys VR1 (1-0)
De nummer drie van de competitie op dat moment. Over de hele wedstrijd gezien hadden de vrouwen de betere kansen. Of eigenlijk, Lyra creëerde geen kans. Quick Boys verdedigde goed en wist met verzorgd spel kansen te creëren. Lyra wist wel te scoren uit de enige kans die ze kregen. Dit vlak na rust. Met veel strijd en passie probeerde de vrouwen de gelijkmaker te forceren. De verdiende gelijkmaker bleef helaas uit. Teleurgesteld over het resultaat maar tevreden over het spel kon op deze wedstrijd worden teruggekeken.

26 november: Quick Boys VR1- DSVP VR1 (9-4)
Een zeer belangrijke wedstrijd voor de stand op de ranglijst. Bij winst zouden de dames over de tegenstander heen gaan en weer aansluiting pakken met de middenmoot. Behalve een slap begin, wisten de vrouwen met goed spel en veel kansen de tegenstander achteruit te drukken. Met een goal vlak voor rust wisten de gasten nog wel terug te komen tot 4-3. In de tweede helft stelde Quick Boys VR1 orde op zaken en liep het uit naar
7-3. Met de uiteindelijke 9-4 uitslag was de wedstrijd verdiend gewonnen.

Zo staan de vrouwen op de achtste plek en is er aansluiting met de middenmoot. Met nog twee wedstrijden tot de winterstop kunnen daar hopelijk nog wat punten aan worden toegevoegd. Gevoelsmatig is de juiste weg ingeslagen en is het vertrouwen met de week groeiende.