K.v.v. Quick Boys strikt doelman Jesper Hogedoorn

Het Technisch Management van K.v.v. Quick Boys heeft een akkoord bereikt met Jesper Hogedoorn. De ervaren doelman, momenteel uitkomend voor tweededivisionist Kozakken Boys, is na spits Jesse van Nieuwkerk de tweede aanwinst van de blauwwitten voor het seizoen 2017-2018.

De 31-jarige Hogedoorn is bezig aan zijn derde seizoen op sportpark De Zwaaier in Werkendam. In zijn debuutjaar won de sluitpost met Kozakken Boys de titel in de Topklasse. De geboren Rotterdammer doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte op 7 december 2002 op 17-jarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal. Via FC Volendam, Telstar en FC Zwolle belandde Hogedoorn bij de amateurs van Vitesse Delft. Daarna stond hij onder de lat bij Neptunus-Schiebroek en XerxesDZB, voordat hij in het seizoen 2014-2015 de overstap maakte naar Kozakken Boys.
,,Jesper Hogedoorn is iemand die heel goed past in het profiel van een Quick Boys-doelman,” geeft technisch manager Gert Aandewiel  desgevraagd aan. ,,We zijn de afgelopen periode op zoek geweest naar een goede en ervaren keeper die de strijd met Martijn de Zwart zal aangaan. Jesper beheerst de kunst van het meevoetballen en heeft een uitstekende reflex in huis. Een sluitpost die uit zijn doel keept en goed anticipeert op steekpasses en voorzetten vanaf de zijkanten. Daarnaast beschikt hij ook over coachende kwaliteiten.”

Foto: Regio-Voetbal

In het dagelijkse leven runt Jesper Hogedoorn met zijn compagnon Raymon Kuipers een evenementenbureau. ,,Raymon heeft mij mooie verhalen over de club verteld,” begint de kersverse aanwinst. ,,Het voetbal leeft enorm bij Quick Boys, net als bij Kozakken Boys overigens. Als speler wil je niets liever dan voor volle tribunes spelen. Daar krijg je een kick van. Ik kijk er dan ook erg naar uit om te mogen spelen voor deze volksclub.”
Hogedoorn heeft bij Kozakken Boys de nodige successen mogen vieren. Toch heeft hij besloten om De Zwaaier aan het einde van het seizoen de rug toe te keren. ,,In mijn eerste seizoen in Werkendam wonnen we de titel en werd ik verkozen tot speler van het jaar. Vorig seizoen promoveerden we naar de Tweede Divisie. Eigenlijk heb ik alles meegemaakt bij Kozakken Boys. Ik voel dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging,” besluit de doelman.

De club heet Jesper Hogedoorn langs deze weg alvast van harte welkom op Nieuw Zuid en wenst hem veel plezier en succes toe bij de blauwwitten.

Geef een antwoord