Tussentijdse promotie voor Ricardo Kuyvenhoven

Hij traint sinds het begin van de voorbereiding op het lopende seizoen mee met de hoofdmacht van K.v.v. Quick Boys en vorige maand is bekendgemaakt dat zijn status als potential komend voetbaljaar zal worden opgewaardeerd tot volwaardig selectiespeler. Deze week is echter besloten om Ricardo Kuyvenhoven, een product uit de eigen jeugdopleiding, met onmiddellijke ingang over te hevelen naar de A-selectie van de blauwwitten.

Het achttienjarige talent speelde afgelopen jaargang nog in de A-junioren. Afgelopen zomer vond voor hem de vervroegde doorstroming naar de senioren plaats. Sindsdien is Kuyvenhoven een vaste waarde in het tweede elftal van trainer Derek van der Plas.
,,Tijdens het trainingskamp op Tenerife heeft Ricardo een prima indruk achtergelaten. Hij heeft daar de hele week met de groep op hoog niveau kunnen trainen. De afgelopen periode heeft Ricardo zich in Quick Boys 2 goed ontwikkeld. We hopen dat hij de komende tijd opnieuw stappen kan maken in zijn groeiproces,” motiveert technisch manager Gert Aandewiel het besluit om de middenvelder tussentijds over te hevelen naar de hoofdmacht.

Geef een antwoord