Wedstrijd van de Week: Quick Boys MO11-1 – Valken'68 MO11-1

De winterstop is voorbij en dus is de Wedstrijd van de Week weer terug. De eerste editie van 2017 van deze rubriek is gewijd aan Quick Boys MO11-1. De jonge meiden speelden afgelopen zaterdag de derby tegen Valken’68 MO11-1.

Quick Boys MO11-1 is een samengesteld team, bestaande uit twee tweedejaars speelsters uit de voormalige ME2 (Sophie de Vreugd en Daphne Zwanenburg), twee speelsters die dit seizoen zijn begonnen met voetbal (Maartje van der Plas en Kyara Ubink), vijf eerstejaars (keepster Emma Vooijs, Roos van Duin, Sarah Varkevisser, Amy Plug en Evi Jonker) en een tweedejaars ‘F’-speelster (Cindy Barendsz). In de beker (hoofdklasse) hebben de meiden een knappe vijfde plek behaald, en ook tijdens de competitie (eerste klasse) staan ze nu op een mooie vijfde positie.

Afgelopen zaterdag speelden de meiden tegen de oosterburen uit Valkenburg. Het werd een vermakelijke wedstrijd waarin Quick Boys snel wist te scoren. Valken’68 had echter even snel een antwoord klaar en scoorde via een grote blonde spits. Naarmate de wedstrijd vorderde groeide Quick Boys steeds beter in de wedstrijd en de speelsters wisten elkaar meer en meer te vinden. De rust ging in met een 5-3 voorsprong. De tweede helft met windje mee werd nog aantrekkelijker. Alle blauwwitten werkten hard en er waren werkelijk prachtige aanvallen en doelpunten te zien. Het zevental zorgde er gezamenlijk voor dat de voorhoede het doel wist te vinden. Daarbij is het het vermelden waard dat Evi Jonker haar eerste goal maakte.

Uitzicht op ‘n chipstraktatie (chips van de trainer bij tien goals) stuwde de prestaties naar nog grotere hoogte en uiteindelijk prijkte een fiere 8-3 stand op de borden. Een prachtig resultaat en een mooie start van een sportief 2017!

Grootste overwinningen dit seizoen
Vooral in de jeugd halen teams van Quick Boys regelmatig de dubbele cijfers. Maar wat zijn tot nog toe de grootste overwinningen van dit seizoen? Je vindt het hieronder.