Quick Boys 1 genomineerd voor verkiezing Sportploeg van het Jaar

A.s. vrijdag 27 januari vindt het jaarlijkse Sportgala plaats in het Dorpshuis in Valkenburg. Tijdens dit evenement worden de winnaars van de Katwijkse sportprijzen bekendgemaakt: sportbelofte, sportman/sportvrouw en sportploeg van het jaar. Quick Boys 1 is genomineerd voor de verkiezing Sportploeg van het Jaar. De presentator is Jan van Halst. Heb je zin in een leuke avond? Kom dan naar het Sportgala!

Naast de sportprijzen worden er ook drie verenigingen beloond met aantrekkelijke geldprijzen (1x € 500 en 2x € 350) voor bijzondere initiatieven op het gebied van sport en bewegen. De vakjury kiest de winnaar; het publiek stemt tijdens het gala live over de andere twee winnaars.

Sport, bewegen en vrijwilligerswerk bij een vereniging spelen een belangrijke rol in de Katwijkse samenleving. Bij sporten en verenigingswerk gaat het om binden, ontmoeten,  samenwerken en leren winnen en verliezen. Het Sportgala is daarom een avond van en voor sporters, sportclubs, sportliefhebbers en sponsoren.

Het Sportgala begint om 20.30 uur (zaal open om 19.30 uur) en is rond 22.30 uur afgelopen. De kaarten voor dit evenement zijn te verkrijgen via de ticketservice (www.sportverkiezingenkatwijk.nl) en via de verkoopadressen: zwembad Aquamar, de Burgt in Rijnsburg en het Dorphuis in Valkenburg. De kaarten kosten € 10,00 per stuk, inclusief twee consumptiebonnen voor de gezellige nazit.

Geef een antwoord