Anthony Bentem en Delano a Cohen blijven K.v.v. Quick Boys trouw

Het Technisch Management is verheugd te kunnen mededelen dat met Anthony Bentem en Delano a Cohen overeenstemming is bereikt over een langer verblijf op sportpark Nieuw Zuid. De centrale verdediger en de controlerende middenvelder zullen ook in het seizoen 2017-2018 de clubkleuren van K.v.v. Quick Boys verdedigen.

Bentem (26) kwam drie seizoenen geleden over van XerxesDZB uit Rotterdam. Al snel groeide de mandekker uit tot een vaste waarde bij de blauwwitten. In het kampioensjaar speelde Bentem alle wedstrijden en ook in het huidige seizoen miste de inwoner van Bergschenhoek tot nu toe geen minuut. In de eerste seizoenshelft wist de verdediger bovendien driemaal het net te vinden. Samen met Dennis van der Plas, die reeds vorige maand zijn contract verlengde, vormt Bentem een zeer betrouwbaar verdedigingsduo.

De 25-jarige A Cohen was vorig seizoen de aanvoerder en een van de sterkhouders van de succesformatie die beslag wist te leggen op de titel in de Hoofdklasse B. Op karakter heeft hij het voetbaljaar met goed gevolg kunnen afsluiten, want in de tweede competitiehelft heeft A Cohen vanwege een slepende enkelblessure nimmer pijnvrij kunnen spelen. Als gevolg van opgetreden complicaties na de operatie aan zijn gewricht kwam de middenvelder in het huidige voetbaljaar tot nu toe slechts één keer in actie. A Cohen is de afgelopen periode echter klaargestoomd voor de tweede seizoenshelft en wil na de winterstop zowel binnen als buiten de lijnen weer van grote waarde zijn voor het elftal.

De club is zeer content met het aanblijven van Anthony Bentem en Delano a Cohen en hoopt dat zij de komende anderhalve seizoen weer heel succesvol mogen zijn bij de blauwwitten. 

Geef een antwoord