7-tegen-7-voetbaltoernooi tijdens Voorjaarsvakantie groot succes

Tijdens de Voorjaarsvakantie werd er een 7-tegen-7-voetbaltoernooi georganiseerd op sportpark Nieuw Zuid. Het toernooi was bedoeld voor jongens en meisjes van 8 t/m 11 jaar en was toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van Quick Boys.

Op dinsdag 28 februari speelden zes teams (waaronder 2 meisjesteams) van 8 en 9-jarigen onderling een toernooivorm. De opkomst van spelers (50!) en publiek was groot. Het toernooi mag dan ook als zeer geslaagd worden bestempeld. Helaas kon vanwege de harde wind ‘s ochtends op donderdag het toernooi voor jongens en meisjes van 10 en 11 jaar niet plaatsvinden.

Het toernooi is een onderdeel om het gebruik van het sportpark buiten de reguliere trainings- en voetbaluren meer te benutten. Als onderdeel van hun opleiding hebben Vrouwen 1-speelsters Rosalie van Beelen (Sportmanagement) en Judith Jonker (Sport & bewegen) de organisatie voor deze activiteit op zich genomen. Van het affiche ontwerpen t/m het uitdelen van prijzen en fruit. Een mooie manier van maatschappelijk verantwoord verenigen!

Vanwege de grote opkomst zal deze activiteit in de meivakantie worden herhaald. Meer informatie hierover volgt later.

Geef een antwoord