Yuri Guijt beëindigt voetballoopbaan na nieuwe domper

Gisterenavond heeft Yuri Guijt aan de technische staf en de A-selectie van K.v.v. Quick Boys laten weten per direct een punt te zetten achter zijn actieve voetbalcarrière. Een zware knieblessure doet de 25-jarige middenvelder besluiten om te stoppen met het spelletje dat hem zo lief is.

Hij was op de weg terug nadat Guijt circa veertien maanden geleden werd getroffen door een kruisbandblessure. Het leek een kwestie van tijd voordat hij zijn rentree zou maken in het eerste elftal. Het Technisch Management nam hier een voorschot op door hem te belonen met een nieuw contract. Helaas sloeg vorige maand wederom het noodlot toe. In de uitwedstrijd met het tweede elftal tegen de reserves van nota bene FC Rijnvogels, de club waar hij eveneens enkele seizoenen actief was, raakte Guijt opnieuw geblesseerd aan zijn gewricht. Heel even werd gehoopt op schade aan zijn meniscus, maar die hoop bleek helaas ijdel. Net als in december 2015 kreeg de bouwkundig calculator andermaal heel slecht nieuws te horen van de specialist. Guijt voelt zich genoodzaakt om zijn actieve loopbaan per direct te beëindigen.

Een onbeschrijfelijke domper voor Quick Boys, maar uiteraard met name voor de speler in kwestie zelf. Het Technisch Management spreekt de wens uit dat hij snel mag herstellen en hoopt dat Yuri in een andere functie behouden mag blijven voor de club. 

Geef een antwoord