Vanavond: Quick Boys Voetbalquiz o.l.v. Sierd de Vos

Gepubliceerd op: 05-05-2017 10:19

Het leukste evenement van het seizoen komt er weer aan! Vanavond vindt in het clubhuis op sportpark Nieuw Zuid de zevende editie van de Quick Boys Voetbalquiz plaats. Net als vorig jaar zal niemand minder dan sportverslaggever Sierd de Vos, met medewerking van Kwis-Spelen (www.kwis-spelen.nl), de kennis van de deelnemende tweetallen toetsen met vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. De organisatie, in handen van de Supportersvereniging Quick Boys, is achter de schermen druk bezig met het samenstellen van een uitgebreid prijzenpakket. Met uiteraard een geweldige hoofdprijs! 

Welk duo gaat met de eer strijken door de meeste vragen over WK's, EK's, buitenlandse competities, eredivisie, amateurvoetbal, Quick Boys, etc. goed te beantwoorden? De inschrijving voor de Quick Boys Voetbalquiz is geopend. Koppels die willen meedoen, kunnen zich opgeven via voetbalquiz@quickboys.nl. De kosten voor deelname bedragen slechts € 7,50 per persoon. De avond in het clubhuis op Nieuw Zuid begint om 20:00 uur en de deelnemers worden verzocht uiterlijk een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn.

Een beperkt aantal deelnemers kan meedoen met de Quick Boys Voetbalquiz. Mail daarom snel naar voetbalquiz@quickboys.nl, wees verzekerd van een geweldige avond en maak bovendien kans op fantastische prijzen! Daar de organisatie in handen is van de Supportersvereniging Quick Boys dienen de deelnemers wel enige verbondenheid te hebben met de club. De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers te weigeren. 
Agenda

 

 

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Koop stenen entree Nieuw Zuid

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________