Pupillen Quick Boys naar ADO Den Haag - FC Groningen

Gepubliceerd op: 05-04-2017 22:00

Aanstaande zaterdag 8 april 2017 gaan zo’n 600 pupillen en hun aanhang van Quick Boys naar de Eredivisiewedstrijd tussen ADO Den Haag en FC Groningen. Het gaat hier om jongens en meisjes van de onder de 9-, 11- en 13-teams. Voor sommige jeugdspelers is dit de eerste keer dat zij in een echt stadion komen. Vijf jaar geleden was de laatste keer dat dit evenement voor de jeugd is georganiseerd. We zitten in het kidsvak van het Kyocera Stadion van ADO Den Haag. Een leuk weetje is dat nog niet eerder zoveel jeugdleden van één vereniging in het Kidsvak zaten.

Na de derby tussen Quick Boys en Rijnsburgse Boys verzamelen alle jeugdleden op het parkeerterrein bij de Noordduinen. Vanwege het enorme aantal spelers dat zal meegaan, gaan we met maar liefst 10 (!) bussen naar Den Haag.

De jeugdleden die meegaan betalen slechts een klein bedrag. Dit is vooral te danken aan een aantal welwillende sponsoren: De Lange Van der Plas, Potters en Vooijs, Het Wantveld, Maurice Loonstijn, Willy Noord, Profile Paul, Wolthaus Witgoed, Schildersbedrijf Van Beelen en Hazenoot , Studiozo, IT Control, Stukadoorsbedrijf Henk-Jan Vooys, Eenhoorn Financieel Advies, Schildersbedrijf Hans van der Plas, De Supporters Vereniging Quick Boys en Soed.

De pupillen gaan natuurlijk niet alleen. Elk team krijgt ondersteuning van een aantal vaders of moeders. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Elke speler krijgt wat drinken en een versnapering mee. De begeleiders worden via WhatsApp op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Een aantal belangrijke tijden voor deze dag op een rijtje:
17.30 uur: Verzamelen op parkeerterrein Noordduinen (bij de Scum)
18.00 uur: Vertrek met de bussen naar Den Haag
18.45 uur: Aankomst bij de aangewezen parkeerplek in Den Haag
19.45 uur: Start wedstrijd
21.30 uur: Einde wedstrijd
22.00 uur: Vertrek bussen richting Katwijk
22.45 uur: Verwachte aankomst bij de Scum

De organisatie bestaat uit Hans Schoneveld (coördinator van deze jeugdactiviteit), Pieter van der Plas (jeugdvoorzitter), Adrie Ros (jeugdbestuur onderbouw), Bert Kloos (jeugdbestuur bovenbouw), Dirk van Duijn en Wim Kuijt (JO11-coördinatoren) Leendert Guijt en Kevin Kloos (JO9-coördinatoren), Jacqueline van den Oever (JAC) en Adrian Schoneveld.

Het belooft een geweldig festijn te worden!


Agenda

21-06-2018

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Van Maanen Taarten

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________