Belangrijke informatie rondom derby Quick Boys – Rijnsburge Boys

Gepubliceerd op: 06-04-2017 13:38

Aanstaande zaterdag staat op ons sportpark de derby tussen Quick Boys en Rijnsburgse Boys op het programma. Een wedstrijd waarvoor naar verwachting grote publieke belangstelling zal bestaan.  Aanvang van de wedstrijd is als te doen gebruikelijk 15:00 uur. Zorg dat u tijdig aanwezig bent, de kassa’s zijn vanaf 13:30 uur geopend. Voor de wedstrijd zijn de algemene toegangsprijzen van toepassing  (€ 10,- overdekte tribune, € 8,50 staanplaats / onoverdekte tribune, € 4,- jeugdkaarten t/m 12 jaar).  Aan de loketten kunnen de toegangskaarten alleen contant worden afgerekend. Voorkom lange wachtrijen bij de loketten en maak gebruik van de online kaartverkoop via de Quick Boys website bereikbaar d.m.v. onderstaande link:

http://www.quickboys.nl/nieuws/6711/online-kaartverkoop-quick-boys-rijnsburgse-boys.html

De e-tickets kunnen thuis worden uitgeprint om deze bij toegangscontrole op sportpark Nieuw Zuid direct te laten scannen. Let op: scannen van het scherm van een mobiele telefoon kan niet.

Parkeren
Ervaring leert dat het parkeerterrein aan de Laan van Nieuw Zuid over het algemeen snel  vol is waardoor naar alternatieve parkeerplekken wordt gezocht. Via deze weg wordt u er op gewezen dat op de Laan van Nieuw Zuid niet over de gehele langszijde mag worden geparkeerd en dat de gebruikelijke verkeersregels op de Laan van Nieuw Zuid van toepassing zijn. Zo ook de regel dat niet hinderlijk mag worden geparkeerd. Van hinderlijk parkeren is in ieder geval sprake als andere weggebruikers door toedoen van foutieve parkeerders worden gedwongen om een verkeersovertreding te begaan door bijvoorbeeld het overschrijden van een doorgetrokken streep of het gedwongen aan de verkeerde zijde passeren van een verkeersheuvel. De veroorzaker hiervan zal worden bekeurd.  Hoewel het overbodig zou moeten zijn wordt via deze weg extra benadrukt dat parkeren op het fietspad alsmede op het voetpad  langs de Laan van Nieuw Zuid verboden is. Dit levert gevaarlijke en ontoelaatbare situaties op mede gelet op het feit dat veel kinderen op weg naar het voetbalveld gebruik van het fietspad maken.

Gelet op de relatief beperkte parkeergelegenheid aan de Laan van Nieuw Zuid wordt geadviseerd gebruik te maken van parkeergelegenheid op de Sportlaan. U dient er wel rekening mee te houden dat hier een betaald parkeren regime geldt. U kunt bij de parkeermeters betalen met PIN, contant of uw mobiel. Voor het betalen met uw mobiel moet u aangemeld zijn bij een aanbieder van belparkeren. Bezoekers van het sportpark mogen de auto niet op de parkeerplaats van zorgcentrum ‘Salem’ parkeren; hier geldt een wegsleepregeling!  Vanaf ongeveer 10:00 uur wordt op de wedstrijdzaterdagen de gehele hoofdingang, op het grensvlak met de Laan van Nieuw Zuid, afgesloten met hekken. Dit onder meer om de parkeerstrook voor autobussen, links voor de hoofdingang, vrij te houden. Geparkeerde auto’s op de busparkeerplaatsen nabij de hoofdingang kunnen worden bekeurd!  Een andere optie om uw voertuig gratis te parkeren kan op de Nachtegaallaan op ongeveer 5 minuten loopafstand van sportpark Nieuw Zuid. Een ander alternatief, goedkoper dan parkeren op straat, kan in Parkeergarage Zeehos aan de Drieplassenweg 17 (ingang nabij de rotonde).  Minder valide bezoekers hebben de mogelijkheid om met een speciale pas (te verkrijgen op het secretariaat) hun vervoersmiddel nabij het hoofdveld op het plein te parkeren.  Zonder pas is dit niet mogelijk!

Houd er rekening mee dat er kan worden gecontroleerd op foutparkeerders. Parkeer uw auto niet op die plaatsen waar dit niet is toegestaan. Let op de borden!

Kom met de fiets naar sportpark Nieuw Zuid
Gelet op de publieke belangstelling voor deze wedstijd in combinatie met de parkeerfaciliteiten rondom de accommodatie wordt met nadruk verzocht, voor zover mogelijk, met de (brom)fiets naar sportpark Nieuw Zuid te Komen.

Stalling
Voor de fietsers en scooters-rijders: maak maximaal gebruik van de stalling. Verkeerd gestalde fietsen / scooters worden verplaatst; dit geldt eveneens voor de fietsen / scooters die nabij de voorkantine zijn gestald en onder de overdekte toegang van de hoofdtribune. 

De overdekte toegang tot de hoofdtribune dient representatief te zijn en niet geblokkeerd te worden door fietsen. Helaas moeten we constateren dat er toch weer meer mensen denken hun rijwiel bij de tribune te kunnen plaatsen. Er zal derhalve m.i.v. heden een strikter beleid worden toegepast wanneer het gaat om het ‘illegaal’ stallen van rijwielen bij de ingang van de tribune. Dat betekent dat, indien rondom wedstrijden van Quick Boys 1 uw rijwiel bij de ingang van de tribune staat gestald, de kans bestaat dat deze wordt verplaatst naar de daartoe bestemde plaatsen hetzij achter het clubgebouw of langs de oprijlaan.

Ledenpas
(BC)Ledenpas kwijt geraakt of beschadigd; neem contact op met het secretariaat (of bestuur businessclub) en vraag een nieuwe pas aan. Zonder (BC)ledenpas hebben leden geen vrije toegang! Diegenen die een beschadigde pas hebben ingeleverd dienen de nieuwe pas op het secretariaat op te halen.

Gebruik terrassen bovenzijde tribune
Uit veiligheidsoverweging wordt dringend verzocht om zo min mogelijk staanplaatsen of zitplaatsen in te nemen op de terrassen en trappen om daarmee de vluchtroutes vrij te houden. 

EHBO
Niet alleen in de jeugdcommissiekamer maar ook tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal is altijd een EHBO-team paraat. Overkomt u iets, spreek dan direct een steward aan die ervoor zorgt dat het EHBO-team op de ‘plaats des onheils’ verschijnt.

Contantloos betalen bij de horecapunten
Hoewel de regelmatige bezoekers van ons sportpark er inmiddels aan zijn gewend  willen wij u er via deze weg toch nog op wijzen dat het niet meer mogelijk om in het clubhuis en bij de verkooppunten rondom het veld met contant geld te betalen. Bezoekers van de wedstrijd Quick Boys – Harkemase Boys worden verzocht hier rekening mee te houden. Bij de horeca verkooppunten kunnen de consumpties op de navolgende wijzen worden afgerekend:

-       Pinnen met een bankpas
-       Contactloos betalen met een bankpas
-       Betalen met een mobiele telefoon (NFC)
-       Betalen met de ledenpas *

*hiervoor is een handige en gebruiksvriendelijke app ontwikkeld waarmee het heel makkelijk is om de ledenpas op te waarderen via iDeal of Creditcard.  (http://www.quickboys.nl/nieuws/6511/contantloos-betalen-clubhuis.html)

Aan de loketten daarentegen kunnen de toegangskaarten alleen contant worden afgerekend. 

Huisregels
-       Bij het betreden van sportpark Nieuw Zuid gaat men akkoord met de huisregels en de reglementen zoals o.a. vermeld op de borden nabij de ingangen en op de website www.quickboys.nl;
-       Alle aanwijzingen, gegeven door stewards van K.v.v. Quick Boys en de bezoekende vereniging die verband houden met de huisregels / reglementen, dienen direct te worden opgevolgd;
-       Indien bij de ingang van het sportpark geen medewerking wordt verleend bij een eventuele controle kan de toegang worden geweigerd of kan uitzetting volgen;
-       Wanneer door medewerkers van K.v.v. Quick Boys, denk aan stewards (toegang) of  horecamedewerkers (verstrekking alcohol), wordt gevraagd een legitimatiebewijs te tonen is men hiertoe verplicht;
-       Alcoholhoudende drank wordt alleen verkocht aan personen boven de 18 jaar;

K.v.v. Quick Boys is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade en diefstal- en/of schade van/aan goederen.

Agenda

25-05-2018

Voorjaarsledenvergadering

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Koop stenen entree Nieuw Zuid

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________