Jong Quick Boys sluit seizoen af met winst

Jong Quick Boys heeft de laatste wedstrijd in het kader van de beloftencompetitie overtuigend gewonnen van ARC. In Alphen werd het 2-5.

Op een lastig te bespelen veld duurde het even voordat Quick Boys het initiatief kon nemen. De beginperiode was rommelig en na tien minuten ontstonden de eerst kansen om te scoren. Na ruim een kwartier spelen mocht Max van Steen de score openen. Quick Boys bleek de betere partij te zijn en na bijna een half uur spelen vergrootte Benjamin van de Haak de marge naar 0-2, wat tevens de ruststand was.

In de tweede helft probeerde ARC iets terug te doen en was iets vaker voor het doel van Quick Boys te vinden, maar de gastheren kregen een lesje in effectiviteit. Na ongeveer een kwartier schoot Max zijn tweede binnen en een minuut na de spelhervatting maakte Ricardo Kuyvenhoven de 0-4. Binnen een minuut na de spelhervatting van deze goal kon ARC scoren door een misverstand in Quick Boys defensie.

Quick Boys werd slordiger en in de slotfase kreeg ARC een strafschop. Deze werd benut zodat er 2-4 op het scorebord stond. ARC probeerde in het restant nog voor een stunt te zorgen, maar Martijn Rog schoot deze hoop aan flarden door de 2-5 binnen te schieten wat tevens de eindstand was.