Voorbeschouwing Quick Boys – Jong Almere City FC

Na de verdiende overwinning op DOVO in Veenendaal (2-1) speelt Quick Boys aanstaande zaterdag in eigen huis. Voor de tweede achtereenvolgende keer is een beloftenelftal te gast op sportpark Nieuw Zuid. Ditmaal is Jong Almere City FC de tegenstander van de blauwwitten. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter P. van der Pol. De inwoner van Zwolle fluit om 15:00 uur voor de aftrap. De wedstrijdbal wordt geschonken door Autobedrijf Dijksman. Kom naar sportpark Nieuw Zuid en steun Quick Boys in de thuiswedstrijd tegen Jong Almere City FC!

Goede start
Beide ploegen zijn het nieuwe seizoen goed begonnen en delen de derde plaats op de ranglijst. Jong Almere City, met Jason Oost als assistent-trainer op de bank, verloor in de openingsronde weliswaar van Harkemase Boys (2-4), maar boekte vervolgens twee achtereenvolgende overwinningen op ODIN’59 (4-1) en Scheveningen (3-1). Ook Quick Boys verloor de seizoensouverture van Jong FC Volendam (2-3). De blauwwitten herstelden zich met knappe overwinningen op Jong FC Twente (2-0) en DOVO (2-1). Met name in de tweede helft in Veenendaal maakte de ploeg van trainer Jan Zoutman indruk.

Kracht
Ook bij Jong Almere City FC beschikt men over een gevaarlijke voorhoede. Met Silvester van der Water, Dennis van der Heijden en Khalid Tadmine beschikt de ploeg van trainer Ivar van Dinteren over voldoende scorend vermogen. Met negen doelpunten zijn de Flevolanders tot nu toe ook de meest productieve ploeg in de Derde Divisie A. De defensie van het beloftenteam moest daarentegen reeds zes doelpunten incasseren.

Onderlinge resultaten
Vorig seizoen stonden Quick Boys en Jong Almere City FC voor de eerste keer tegenover elkaar in competitieverband. In Flevoland boekte de formatie van trainer Jan Zoutman een krappe 2-1 overwinning dankzij treffers van Anthony Bentem en Philippe den Hartog. Op Nieuw Zuid verloren de blauwwitten kansloos met 0-3.

Generale repetitie
Quick Boys wil met een goed gevoel toewerken naar de KNVB-bekerwedstrijd tegen FC Volendam die gespeeld gaat worden op dinsdag 19 september aanstaande om 19:45 uur. Ook dan vormt sportpark Nieuw Zuid het decor. De kaartverkoop, zowel online als offline, voor deze wedstrijd is gestart. Let op: ook leden dienen in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs. Kijk op www.quickboys.nl voor meer informatie over de kaartverkoop.

Rondje langs de velden
Op de vierde speeldag in de Derde Divisie A luidt het overige programma als volgt:
Capelle – ODIN’59
DVS’33 Ermelo – Magreb’90
Harkemase Boys – Spakenburg
Jong FC Volendam – DOVO
Scheveningen – ASWH
Spijkenisse – VVOG
Jong FC Groningen – ACV
Jong FC Twente – ONS Sneek

 

Geef een antwoord