Deze week in het programmablad: Arie de Vreugd

Voor aanvang van elke thuiswedstrijd in de competitie wordt er een programmablad gemaakt. Deze is voor slechts €0,50 te koop bij de entree. Elke week wordt er een interview geplaatst met een Quick Boyzer. Voor het aankomende programmablad sprak de redactie met Arie de Vreugd.

Je hebt je officiële debuut gemaakt in Quick Boys 1. Hoe gingen de eerste wedstrijden?
Zaterdag 8 april jl. tegen Rijnsburg was mijn officiële basis debuut. Het was fantastisch! Het aantal mensen wat aanwezig was, de ambiance en het lekkere weer. Kortom, het perfecte plaatje voor een debuut.

Wat wil je dit korte seizoen nog bereiken?
Voor dit korte slot wil ik continu de trainer blijven overtuigen en laten zien dat ik op dat plekje hoor te staan. Dit geldt trouwens ook voor volgend seizoen!

Hoe kijk je uit naar het komend seizoen?
Anthony Bentem was voor zijn blessure altijd de vaste waarde in de verdediging. Ik hoop met de wedstrijden die ik nu mee kan pakken, mezelf en de trainer, te kunnen laten zien dat ik er sta. Daarmee hoop ik zijn beslissing zo moeilijk mogelijk te maken.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Ik denk dat mijn grootste kwaliteit is dat ik kopsterk ben. Zowel aanvallend als verdedigend win ik veel duels in de lucht. Een goede pass heb ik ook wel, maar dit alles heeft altijd nog verbetering nodig.

In het volledige interview is o.a. te lezen welke sport Arie in zijn vrije tijd nog meer beoefent en wat naast Quick Boys zijn favoriete club is.

 

 

Geef een antwoord