Kom ook voetballen bij Quick Boys!

Gepubliceerd op: 05-05-2017 18:30

Is jouw kind, broertje of zusje vijf jaar en wil hij of zij graag voetballen bij Quick Boys? Meld hem of haar dan aan via landenteams@quickboys.nl!

De Landenteams zijn voor de meeste kinderen de eerste kennismaking met voetbal en met de club Quick Boys. De onbevangenheid en het plezier straalt van de talenten af. Bovendien staan iedere zaterdagmorgen heel veel trotse ouders en familie langs de lijn en wordt er iedere woensdagmiddag fijn getraind.Alle wedstrijden worden gespeeld op ons eigen landenteamveld op sportpark Nieuw Zuid. De kinderen worden ingedeeld in teams (landen) en spelen een onderlinge competitie. Daarnaast worden er wedstrijden georganiseerd tegen leeftijdsgenootjes van de andere voetbalverenigingen uit de regio. Alle trainingen zijn op woensdagmiddag.
De contributie bedraagt € 107,50 per seizoen. In ruil daarvoor ontvangt je kind een welkomspakket, met daarin een rugtas, trainingspak en sokken. En daarnaast stelt Quick Boys het voetbaltenue beschikbaar.

Voor kinderen vanaf 4 jaar is er ook al de mogelijkheid om alvast kennis te maken met voetballen. Het is geheel vrijblijvend om mee te trainen met leeftijdsgenootjes op de woensdagen. Hiervoor hoeft geen contributie betaald te worden.

Agenda

30-03-2018

Casinoavond

20-04-2018

Quick Boys Voetbalquiz

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Van Maanen Taarten

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________