Quick Boys onderuit bij Huizen (2-1)

Gepubliceerd op: 06-05-2017 18:00

Quick Boys heeft de laatste uitwedstrijd van het seizoen verloren. Op bezoek bij hekkensluiter vv Huizen werd het 2-1 voor de thuisploeg die in de tweede helft de voorsprong verdubbelde en die voorsprong ondanks de druk van Quick Boys in het laatste kwartier niet meer weggaf.

Quick Boys leek een vliegende start te maken toen Milan Hoek bij een voorzet vanaf de linkerflank in kansrijke positie kwam maar daaruit niet wist te scoren. Een paar minuten later profiteerde vv Huizen van balverlies van de kant van Quick Boys en kon Denny van Loen in stelling worden gebracht die wel profiteerde en zijn team op voorsprong bracht. vv Huizen dat de moést winnen om niet al na deze wedstrijd al te degraderen. Geïnspireerd door deze voorsprong bleef vv Huizen druk zetten op Quick Boys dat moest toezien dat ook Arnoud van Loon dicht bij een doelpunt was, zijn doelpoging ging rakelings over het doel van doelman Martijn de Zwart.

Pas na ruim een kwartier spelen deed Quick Boys iets terug. Milan Hoek plaatste vanaf de achterlijn een bal die in de handen van doelman Johan Verkerk belandde. Een paar minuten later plaatste Milan Hoek een voorzet op Philippe den Hartog die de bal over het doel kopte. Daar zou het voorlopig bij blijven. Quick Boys werd maar niet gevaarlijk, het spel van de blauwwitten was te doorzichtig. Scherpte en raffinement ontbraken waardoor vv Huizen geen moment in de problemen kwam. Het spel speelde zich hoofdzakelijk af op de speelhelft van vv Huizen dat zich beperkte tot spaarzame uitvallen.

Met nog een kwartier te spelen leek vv Huizen de voorsprong te verdubbelen. Weer leek Denny van Loen te kunnen profiteren van de hem geboden ruimte, weer plaatste Van Loen een snoeihard schot op doel, de alerte Martijn de Zwart tikte de bal over het doel, tot hoekschop die zonder gevolgen bleef.

Met de rust in zicht perste Quick Boys er nog een offensief uit, Max van Steen leek kansrijk te worden bij de afronding van een aanval maar gaf de bal te weinig vaart mee, waardoor de tussenstand ongewijzigd bleef.

Quick Boys begon de tweede helft met Raymon Kuipers in het doel. Quick Boys zette druk en leek zelfs gelijk te komen. Wegens buitenspel van Jason Oost bleef de score uit, een paar tellen later aan de andere kant een zelfde situatie, ook hier werd de score geannuleerd. Toch verdubbelde vv Huizen na tien minuten spelen de voorsprong. Guido de Graaf rondde de aanval af en zette met een team op een 2 – 0 voorsprong, een doelpunt met een luchtje van buitenspel. Hoewel de assistent scheidsrechter een buitenspel situatie had vastgesteld bleef arbiter Ruperti ondanks protesten bij zijn standpunt.

Quick Boys ging op zoek naar tenminste een punt. Vlak voordat hij naar de kant werd gehaald wist Milan Hoek geen rendement te halen uit een vrije schot net buiten het strafschopgebied. Een paar minuten later belandde een vrije schop van Delano a Cohen in de voeten van Max van Steen, via een tegenstander belandde de doelpoging van Van Steen in het zijnet. Met nog een kwartier te spelen verhoogde Quick Boys de druk op vv Huizen. Eerst werd een doelpoging van Philippe den Hartog tot hoekschop verwerkt, weer zonder gevolgen voor vv Huizen. Even later kwam Quick Boys eindelijk tot scoren. Delano a Cohen zette een aanval op, bereikte Philippe den Hartog die Jason Oost in stelling bracht die de aansluittreffer scoorde.

Met nog tien minuten te spelen bracht het aluminium uitkomst voor vv Huizen, een snoeihard afstandsschot van Delano a Cohen belandde op de doelpaal. vv Huizen zat in de problemen en verdedigde met hand en tand de voorsprong. Vijf minuten later lachte Vrouwe Fortuna vv Huizen weer toe, weer bracht het aluminium uitkomst voor de thuisploeg toen een kopbal van Max van Steen uit een hoekschop op de deklat uiteen spatte. Kort daarvoor was Raimon Kuipers een sta in de weg bij een doelkans van vv Huizen.

In de slotminuut van de wedstrijd had Max van Steen moeten profiteren bij een voorzet van Delano a Cohen, Van Steen kwam niet tot scoren waardoor vv Huizen de broodnodige punten uit deze wedstrijd behaalde.

Quick Boys speelt volgende week de laatste wedstrijd van het seizoen. Op het eigen sportpark Nieuw Zuid ontvangen de blauwwitten dan IJsselmeervogels, dat zich bij een zege of gelijkspel óf bij puntverlies van concurrent FC Lisse tot kampioen zal kronen van de Derde Divisie.

Opstelling Huizen: Verkerk, Papamelodias, Vente, Oehlers, Doeve (c), V. Ruiswijk, De Graaf ('71 Van der Veldt), Van Loen, Van Toor, Klaassen ('78 Jones), El Biyar

Opstelling Quick Boys: De Zwart ('46 Kuipers), Opoku ('68 J. van der Plas), De Vreugd, D. van der Plas, Ravensbergen, Hoek ('60 Misa-Danso), Mahmoed, A Cohen (c), Den Hartog, Oost, Van Steen

GEEL: Doeve (Huizen), Opoku (Quick Boys)

 

Agenda

 

 

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Van Maanen Taarten

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________