MATCHDAY! Quick Boys - IJsselmeervogels

Gepubliceerd op: 13-05-2017 00:00

MATCHDAY! Vanmiddag speelt Quick Boys de laatste wedstrijd van dit seizoen. Op het eigen sportpark Nieuw Zuid ontvangen de blauwwitten IJsselmeervogels, dat aan een gelijkspel voldoende heeft om kampioen te worden van de Derde Divisie.

Alleen bij een winst van Quick Boys maakt FC Lisse nog kans. De streekgenoot staat 2 punten achter op IJsselmeervogels en heeft daarnaast een beduidend minder doelsaldo dan "de rooien". FC Lisse gaat zelf op bezoek bij Jong FC Groningen en zal hoe dan ook moeten winnen.

Eerder dit seizoen eindigde de heenwedstrijd in Bunschoten-Spakenburg in een 1-1 gelijkspel. Jesse Driebergen zette Quick Boys na ruim een halfuur op voorsprong. Vlak voor tijd kwam IJsselmeervogels via Ali Akla op 1-1.

Quick Boys zal er alles aan doen om het seizoen op een waardige manier af te sluiten en kan de steun van de supporters goed gebruiken. Kom daarom ook naar sportpark Nieuw Zuid, en moedig de blauwwitten aan! Na afloop van de wedstrijd wordt bovendien afscheid genomen van de spelers en stafleden die Quick Boys na dit seizoen zullen verlaten.

Meer weten over de tegenstander van vanmiddag? Check dan de voorbeschouwing!


Agenda

 

 

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Van Maanen Taarten

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________