Spannend einde seizoen voor Quick Boys Vrouwen 1

Gepubliceerd op: 12-05-2017 13:30

Terwijl de heren van Quick Boys morgen de laatste wedstrijd van het seizoen spelen en (behalve de eindpositie op de ranglijst) zelf nergens meer om spelen, gaan de Vrouwen 1 nog een heel spannend slot van de competitie tegemoet.

Het zat de vrouwen na de winterstop niet mee. Veelal door afwezigheid van spelers door uiteenlopende oorzaken, lukte het niet om de resultaten te halen die nodig waren voor de veilige haven. Met hulp van Vrouwen 2, MO19 en zelfs MO17 kon er wel een voltallig elftal op de been worden gebracht. Alleen was het niet voldoende om resultaat te halen.Na de verliespartij tegen directe concurrent UDO werd zelfs de laatste plek ingenomen. Daarbij moet wel worden opgemerkt dat Barendrecht inmiddels uit de competitie was genomen. Deze 11e plaats betekende echter wel directe degradatie! Afgelopen week moest er op de laatste speeldag resultaat worden gehaald tegen de nummer 3 Lyra. Dankzij een mooie 4-1 overwinning werd UDO voorbij gestreefd en was nacompetitie een feit.

Nacompetitie
De nacompetitie bestaat uit een halve finale en een finale. Per ronde wordt er een uit- en thuiswedstrijd afgewerkt. De tegenstander voor de eerste ronde is Zuidland Vrouwen 1. Dit team is op de 4e plek geëindigd in de 3e klasse C. De andere halve finalisten zijn Sleeuwijk en Driebergen uit de 3e klasse C en D.

De eerste ronde wordt zaterdag 13 mei afgewerkt en de return is op 20 mei. Eerst zullen de vrouwen uit spelen bij Zuidland. Bij een positief resultaat zal de finale worden gespeeld tegen Sleeuwijk of Driebergen, ook weer over twee wedstrijden. Nu de groep weer compleet is en er in de laatste wedstrijd een goede wedstrijd werd gespeeld met een goed resultaat, lijkt het erop dat de vrouwen op tijd klaar zijn voor de eindstrijd.

Agenda

 

 

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Van Maanen Taarten

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________