Jim Gillissen en Arie de Vreugd ook volgend seizoen actief op Nieuw Zuid

Gepubliceerd op: 12-05-2017 20:12

Opnieuw hebben twee exponenten uit de eigen jeugdopleiding van de blauwwitten gekozen voor een langer verblijf op sportpark Nieuw Zuid. Jim Gillissen en Arie de Vreugd zullen ook volgend seizoen de clubkleuren van K.v.v. Quick Boys verdedigen.

Beide spelers maakten enkele jaren geleden de overstap van de jeugdopleiding naar de A-selectie. De nu 21-jarige Gillissen mocht vorig seizoen reeds aan het grote werk ruiken en maakte minuten tijdens invalbeurten in het kampioensjaar. Vanwege een liesblessure heeft de aanvallende middenvelder een groot gedeelte van het huidige seizoen moeten missen. Sinds enkele maanden is Gillissen echter weer helemaal fit en heeft hij als invaller zijn opwachting mogen maken in het eerste elftal. De club en de speler rekenen erop dat hij zich het komende voetbaljaar verder zal ontwikkelen waardoor de eigen kweek meer speelminuten kan gaan afdwingen.

In de enerverende derby tegen Rijnsburgse Boys maakte Arie de Vreugd (22) enkele weken geleden zijn officiële debuut in de hoofdmacht van de blauwwitten. De lange verdediger bekroonde zijn eerste basisplaats met een doelpunt. Een week later, op bezoek bij Scheveningen, was De Vreugd andermaal trefzeker. Inmiddels heeft de mandekker vijf basisoptredens in het eerste elftal achter zijn naam staan. De Vreugd wil verder groeien op sportpark Nieuw Zuid en maakt volgend seizoen voor het derde achtereenvolgende jaar deel uit van de A-selectie.Het Technisch Management wil beide spelers van harte feliciteren met hun contractverlenging en wenst hen veel succes en plezier toe met het vervolg van hun loopbaan op Nieuw Zuid.

Agenda

 

 

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Koop stenen entree Nieuw Zuid

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________