Staf Quick Boys 2 en 3 voor volgend seizoen is rond

Gepubliceerd op: 17-05-2017 08:21

Het seizoen is nauwelijks ten einde, maar achter de schermen is men uiteraard al maanden bezig met de voorbereiding op het nieuwe voetbaljaar. De club heeft de invulling van de staf van de B-selectie, bestaande uit Quick Boys 2 en 3, rond. Zowel bij het tweede als bij het derde elftal zijn komend seizoen de nodige bekende gezichten te bewonderen langs de lijn.

Quick Boys 2
In zijn debuutjaar als eindverantwoordelijke eindigde Derek van der Plas met Quick Boys 2 op een keurige derde plaats in de reserve Hoofdklasse A. Ook komend seizoen is de oud-speler van het eerste elftal de hoofdtrainer van het tweede elftal. Van der Plas wordt wederom geassisteerd door Piet van Duijn. Vanwege het feit dat Van Duijn ook door wedstrijdanalyses voor de hoofdmacht verzorgt, zal ook Yuri Guijt komend voetbaljaar worden toegevoegd aan de trainersstaf. Guijt zal op zijn beurt die rol combineren met de functie van coördinator Talentontwikkeling en Technisch Manager Quick Boys 2 en 3. 
Koen Verhoef wordt de nieuwe verzorger van de B-selectie, terwijl de sluitposten van Quick Boys 2 en 3 volgend seizoen getraind gaan worden door oud-eerste elftalkeeper Kees Guyt. De overige begeleiding van het tweede elftal is in handen van Leen van der Boon, Ben Dijkdrent, Cornelis Hus en Dirk de Reus.Quick Boys 3
Het derde elftal heeft in het seizoen 2017-2018 een nieuwe trainer. Marnix van der Gun, eveneens oud-eerste elftalspeler van de blauwwitten, neemt het stokje over van Aron Haasnoot. In het afgelopen seizoen was Van der Gun  als trainer verbonden aan Quick Boys JO17-2. De B-selectie zal doordeweeks als één groep trainen. Op de wedstrijddagen zal Van der Gun de coaching van het derde elftal voor zijn rekening nemen.
Van der Gun zal worden geassisteerd door Gerard Zuijderduijn, een echte clubman die na zijn actieve voetbalcarrière die nodige jeugdelftallen heeft getraind op sportpark Nieuw Zuid. Wim Kralt zal ook volgend seizoen blijven fungeren als assistent-scheidsrechter. Tot slot gaat Cor Zuijderduijn de rol van teammanager op zich nemen.

Agenda

21-06-2018

23-06-2018

ING Toernooi

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Koop stenen entree Nieuw Zuid

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________