Drie nieuwe potentials worden toegevoegd aan A-selectie

Gepubliceerd op: 17-05-2017 13:44

Opnieuw zullen jonge talenten komend seizoen de kans krijgen zicht te profileren in de A-selectie van K.v.v. Quick Boys. De A-junioren Tim Bloemendaal, Chris Guijt en Pim van der Plas zullen als zogenoemde potentials doorschuiven en onderdeel gaan uitmaken van de hoofdmacht van trainer Jan Zoutman.

De 18-jarige Bloemendaal kwam vijf seizoenen geleden over van Feyenoord waar de Voorhouter in de jeugdopleiding was opgenomen. Reeds vorig seizoen maakte de rechtsback annex rechtshalf zijn officieuze debuut in het eerste elftal van de blauwwitten in de oefenwedstrijd tegen zaterdageersteklasser Voorschoten’97 (5-1). Bloemendaal heeft zich de afgelopen tijd uitstekend ontwikkeld bij Quick Boys J019-01, Quick Boys 2 en Jong Quick Boys.

Ook Guijt (18) maakt de overstap van Quick Boys JO19-01 naar de A-selectie. De getalenteerde aanvaller heeft in het huidige seizoen eveneens de nodige ervaring opgedaan in wedstrijden met Jong Quick Boys en het tweede elftal. Guijt kan zowel in de punt van de aanval als achter de spits uit de voeten en beschikt over veel scorend vermogen. Ook hij krijgt komend seizoen alle gelegenheid om zich verder te ontwikkelen in zijn eerste jaar als senior.

Tot slot zal Van der Plas vervroegd overgeheveld worden naar de A-selectie van de blauwwitten. De doelman, die in augustus zijn achttiende verjaardag hoopt te vieren, is een vaste waarde in het elftal van Albert Spaans, de trainer van Quick Boys JO19-01. De jonge sluitpost zal ongetwijfeld veel gaan opsteken van zijn collega’s Martijn de Zwart en Jesper Hogedoorn.

Agenda

25-05-2018

Voorjaarsledenvergadering

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Koop stenen entree Nieuw Zuid

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________