Sammy Zandbergen maakt de overstap naar K.v.v. Quick Boys

K.v.v. Quick Boys heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Sammy Zandbergen. De middenvelder komt over van zondageersteklasser FC Boshuizen. Zandbergen is na Jesse van Nieuwkerk, Jesper Hogedoorn, Reda Kharchouch en Madjer Lukoki de vijfde aanwinst van de blauwwitten voor het nieuwe voetbaljaar. 

De 22-jarige Zandbergen is geen onbekende in de regio. Hij begon met voetballen bij Rijnsburgse Boys en maakte op jonge leeftijd de overstap naar de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Na zijn terugkeer bij zijn oude club, vijf jaar later, was hij ook nog actief voor Noordwijk en FC Rijnvogels. Op De Kooltuin speelde hij samen met zijn broers Joey en Mitchell. Afgelopen seizoen vroeg de jongste telg uit de voetbalfamilie overschrijving aan naar FC Boshuizen. Bij de Leidse club is Zandbergen helemaal opgebloeid.
,,Sammy is een talentvolle speler met specifieke kwaliteiten. Een creatieve middenvelder met diepgang en scorend vermogen. Een vervanger van Yuri Guijt. Daar waren we naar op zoek.” motiveert technisch manager Gert Aandewiel. ,,Het is tot nu toe niet helemaal gelopen zoals hijzelf voor ogen heeft gehad. Sammy is er niettemin op gebrand om een ieder van zijn talent te overtuigen. Bij ons krijgt hij de kans zich te profileren in de top van het amateurvoetbal.”

Zijn officiële debuut voor Rijnsburgse Boys zal Zandbergen nooit meer vergeten. ,,Als achttienjarige jongen mocht ik invallen in de bekerwedstrijd tegen PSV. Niet de eerste de beste tegenstander natuurlijk. Helaas bleef het daarbij. Vorig seizoen heb ik bewust gekozen voor een stapje terug om er later weer twee vooruit te doen. Met name na de winterstop gaat het erg goed, zowel met mij persoonlijk als met FC Boshuizen. We zijn nog altijd in de race voor promotie naar de hoofdklasse. Dat zou een mooi afscheid zijn,” zegt de derdejaarsstudent Commerciële Economie hoopvol.

Het Technisch Management van de club wil Sammy van harte welkom heten en heel veel succes toewensen met het vervolg van zijn sportieve loopbaan op sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord