Quick Boys JO19-1 moet aanstaande zaterdag achterstand goedmaken

Na een bliksemstart leek Quick Boys JO19-1 in een zetel te zitten richting de finale van de nacompetitie. Op bezoek bij VVV Venlo O19 stonden de talentvolle blauwwitten binnen het kwartier op een comfortabele 0-2 voorsprong. In de tweede helft waren de rollen omgedraaid en wonnen de Limburgers alsnog met 5-3. Aanstaande zaterdag om 15.00 uur volgt op sportpark Nieuw Zuid de return. De ploeg van trainer Albert Spaans weet wat ze moet doen.

De blauwwitten schoten uit de startblokken in stadion De Koel en gingen aan de leiding dankzij treffers van Koen van Liempt en Martijn Rog. De aansluitingstreffer werd voorkomen door keeper Pim van der Plas die een strafschop van de Venlonaren wist te stoppen. Even later moest Van der Plas, die volgend seizoen als potential doorschuift naar de A-selectie, alsnog capituleren op een tweede elfmetertrap: 1-2.
Ook na de pauze kwam Quick Boys JO19-1 uitstekend uit de kleedkamer. Het was Chris Guijt die de marge terugbracht op twee doelpunten. Ook hij zal komend voetbaljaar deel uitmaken van de hoofdmacht van trainer Jan Zoutman.

Daarna ging het helemaal mis voor de blauwwitten. VVV Venlo O19 scoorde liefst viermaal, waardoor Quick Boys JO19-1 na de eerste wedstrijd tegen een 3-5 achterstand aankijkt.
Aanstaande zaterdag krijgt het hoogste jeugdelftal van de blauwwitten de kans om de nederlaag weg te poetsen. Op Nieuw Zuid moeten de Katwijkse talenten met minimaal twee doelpunten verschil winnen om een verlenging uit het vuur te slepen. Zij kunnen alle steun goed gebruiken. Kom naar Nieuw Zuid en steun Quick Boys JO19-1 in de strijd om promotie naar de 1e Divisie! De toegang is gratis.