K.v.v. Quick Boys voegt Kelvin Maynard toe aan A-selectie

Gepubliceerd op: 17-07-2017 16:27

Het Technisch Management van K.v.v. Quick Boys heeft overeenstemming bereikt met Kelvin Maynard. De verdediger wordt met onmiddellijke ingang toegevoegd aan de A-selectie van trainer Jan Zoutman.  Vanavond zal Maynard zijn eerste training afwerken op Nieuw Zuid.

De 30-jarige rechtsback, die eveneens in het centrum van de verdediging en op het middenveld uit de voeten kan, is woonachtig in Amsterdam en heeft betaald voetbal gespeeld in binnen- en buitenland. Maynard maakte zijn debuut als prof namens FC Volendam en speelde ook voor FC Emmen. Verder was de verdediger onder andere actief voor het Belgische Antwerp FC en Burton Albion FC in Engeland. Het afgelopen half jaar stond Maynard onder contract bij Spakenburg.

,,Kelvin is een fysiek sterke verdediger met opbouwende kwaliteiten en beschikt over een uitstekende wedstrijdmentaliteit. Verder heeft hij een karakter waarmee hij in onze ogen goed past in de groep,’’ aldus technisch manager Gert Aandewiel. ,,Vanwege de ervaring die hij met zich meebrengt is hij een waardevolle aanvulling op de relatief jonge en talentvolle selectie. Met zijn komst hebben we de zoektocht naar een rechtsback met succes kunnen afronden. Ook deze positie is nu dubbel bezet.”

De multifunctionele speler in kwestie heeft bewust voor Quick Boys gekozen. ,,Misschien kon ik bij andere clubs meer verdienen, maar ik was op zoek naar een club met een rijke historie en een achterban die erg meeleeft met het eerste elftal. Ik heb op internet prachtige filmpjes gezien, dat geeft mij een erg goed gevoel. Ik heb altijd bij clubs met fanatieke supporters gespeeld. Als het goed gaat, dan zie je geweldige dingen om je heen. En bij tegenslag krijg je het ook te horen. Daar hou ik van,” aldus de kersverse vader van een zoontje die luistert naar de naam J’adïr. 

Gezien zijn leeftijd en CV is Maynard meteen een van de meest ervaren spelers op Nieuw Zuid. ,,Ik weet hoe het voelt om als jonge jongen in een eerste elftal te spelen. Zij moeten zich safe voelen. Heel veel jonge spelers hebben het talent, maar durven zich niet volledig te laten zien. Dat is zonde. Ik hoop dat ik hen daarbij kan helpen door ze op hun gemak te stellen.”

De club wil Kelvin van harte welkom heten op Nieuw Zuid en wenst hem heel veel plezier en succes toe komend seizoen. 

Agenda

25-05-2018

Voorjaarsledenvergadering

31-05-2018

Ladies Night

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Koop stenen entree Nieuw Zuid

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________