Quick Boys start aanstaande zaterdag de oefencampagne

Na twee volle trainingsweken en een geslaagd teambuildingsweekend achter de rug start Quick Boys aanstaande zaterdag de oefencampagne met een vriendschappelijke wedstrijd tegen AFC. Sportpark Nieuw Zuid vormt het decor voor het oefenduel met de Amsterdamse tweededivisionist. De aftrap op het hoofdveld is om 15:00 uur.

Ook in aanloop naar het vorige seizoen fungeerde de formatie van trainer Ton du Chatinier als sparringspartner van de blauwwitten. Beide ploegen waren destijds erg gewaagd aan elkaar. In de slotfase sloegen de bezoekers alsnog toe dankzij een treffer van Tim Wulffraat 0-1). 

Bij AFC staat sinds dit seizoen Milan Hoek onder contract. De middenvelder was de afgelopen vier jaar actief op Nieuw Zuid. Verder zal het eerste oefenduel voor beide teams in het teken staan van ritme opdoen. Naar verwachting zullen heel veel spelers aan beide kanten de gelegenheid krijgen om te laten zien wat ze in huis hebben. Een mooie gelegenheid om de nieuwe aanwinsten voor de eerste keer in wedstrijdverband in actie te zien!

 

 

Geef een antwoord