Kom ook voetballen bij Quick Boys!

Het nieuwe seizoen komt steeds dichterbij. Het eerste elftal is alweer twee weken in training, de andere teams zullen de komende tijd geleidelijk volgen. Over ruim een maand zullen ook weer tientallen jonge, enthousiaste kinderen hun eerste stappen zetten op het voetbalveld bij de Landenteams. Er is nog (beperkt) plaats voor enkele nieuwe leden: aanmelden kan via landenteams@quickboys.nl.

De Landenteams zijn voor de meeste kinderen de eerste kennismaking met voetbal en met de club Quick Boys. De onbevangenheid en het plezier straalt van de talenten af. Bovendien staan iedere zaterdagmorgen heel veel trotse ouders en familie langs de lijn en wordt er iedere woensdagmiddag fijn getraind.

Alle wedstrijden worden gespeeld op ons eigen landenteamveld op sportpark Nieuw Zuid. De kinderen worden ingedeeld in teams (landen) en spelen een onderlinge competitie. Daarnaast worden er wedstrijden georganiseerd tegen leeftijdsgenootjes van de andere voetbalverenigingen uit de regio. Alle trainingen zijn op woensdagmiddag.
De contributie bedraagt € 107,50 per seizoen. In ruil daarvoor ontvangt het kind een welkomspakket, met daarin een rugtas, trainingspak en sokken. En daarnaast stelt Quick Boys ook nog eens het voetbaltenue beschikbaar!

Voor kinderen vanaf 4 jaar is er ook al de mogelijkheid om alvast kennis te maken met voetballen. Het is geheel vrijblijvend om mee te trainen met leeftijdsgenootjes op de woensdagen. Hiervoor hoeft geen contributie betaald te worden.

Geef een antwoord