Kennismaken met… Sammy Zandbergen

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Een seizoen waarin Quick Boys opnieuw uitkomt in de Derde Divisie. Voor de rubriek “Kennismaken met…” zullen een aantal nieuwkomers in de selectie geïntroduceerd worden aan de hand van enkele korte vragen. Deze keer is het de beurt aan: Sammy Zandbergen. De middenvelder komt over van FC Boshuizen.

Naam: Sammy Zandbergen
Woonplaats: Rijnsburg
Leeftijd: 23 jaar
Positie: Aanvallende middenvelder
Vorige clubs: Rijnsburgse Boys, ADO Den Haag, Noordwijk, FC Rijnvogels en FC Boshuizen
Erelijst: Jeugdkampioenschappen met Rijnsburgse Boys (2x) en ADO Den Haag (1x)

Wie is Sammy Zandbergen?
“Ik ben een aanvallende middenvelder, die het voornamelijk moet hebben van zijn creativiteit en een redelijk schot in de benen. Naast het voetbal studeer ik Commerciele Economie aan de Hogeschool van Leiden, waar ik dit jaar hoop af te studeren. Verder ben ik een aantal uur in de week werkzaam bij een webshop die zich richt op tegels.”

Waarom Quick Boys?
“Vorig seizoen heb ik bij FC Boshuizen bewust een stap omlaag gedaan in de hoop er daarna twee vooruit te kunnen zetten. Wanneer een club als Quick Boys dan interesse heeft, dan hoef je niet lang na te denken.”

Ambities komend seizoen
“Mijn ambitie bij Quick Boys is om op termijn een onomstreden basisspeler te zijn. Verder verwacht ik dat we in de top mee zullen draaien en gaan strijden voor promotie naar de Tweede Divisie. Een club als Quick Boys hoort daar wat mij betreft zeker thuis!”


 

Geef een antwoord