Kennismaken met… Reda Kharchouch

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Een seizoen waarin Quick Boys opnieuw uitkomt in de Derde Divisie. Voor de rubriek “Kennismaken met…” zullen een aantal nieuwkomers in de selectie geïntroduceerd worden aan de hand van enkele korte vragen. Na een korte stop volgen de komende dagen de laatste introducties. Te beginnen met Reda Kharchouch, die overkwam van Ajax (amateurs).

Naam: Reda Kharchouch
Woonplaats: Amsterdam
Leeftijd: 22 jaar
Positie: Buitenspeler / aanvallende middenvelder
Vorige clubs: Zeeburgia, VVA Spartaan, Ajax (am.)

Wie is Reda Kharchouch?
“Ik ben Reda en ben geboren en getogen in Amsterdam-Oost. Daar woon ik nog steeds met mijn familie. Mijn favoriete positie is op de flank, omdat ik het fijn vind om oog in oog met mijn tegenstander te staan. Ik ben iemand die altijd de 1-op-1 situatie opzoekt en altijd probeer mijn tegenstander voorbij te komen met een actie. In het dagelijks leven ben ik docent en geef ik allerlei sportlessen aan de leerlingen. In mijn vrije tijd ben ik vaak met vrienden en zijn we altijd in voor gezellige dingen.”

Waarom Quick Boys?
“Quick Boys heeft mij eind januari benaderd. Er waren via de scouts van Quick Boys tips binnen gekomen bij de club over wie ik ben en hoe ik speel. Via Gert Aandewiel had ik toen een gesprek. En ja, het beviel me gelijk. Mijn eerste indruk is zeker goed. Quick Boys is een grote en mooie club voor een amateurvoetballer. Alles is top geregeld en de aanhang is geweldig.”

Ambities
“Ik verwacht mezelf nog meer te kunnen ontwikkelen op de positie waar ik ga spelen. Ik hoop op doelpunten en om het publiek wat leuks te laten zien. Met de kwaliteiten die we hebben en als ik kijk naar het team moeten wij zeker in de top drie mee kunnen draaien.”

 

Geef een antwoord