Quick Boys start nieuw bekeravontuur in Ermelo

Na een intensieve oefencampagne begint morgen (zaterdag) het echte werk voor Quick Boys. In het kader van de tweede kwalificatieronde van het prestigieuze KNVB-bekertoernooi gaan de blauwwitten op bezoek bij competitiegenoot DVS’33 Ermelo. De bekerwedstrijd op de Veluwe begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter M.J. Nagtegaal uit Hendrik-Ido-Ambacht. De winnaar van het duel gaat de koker in voor de loting van de eerste ronde van het hoofdtoernooi van de KNVB-beker.

Quick Boys weet maar al te goed hoe belangrijk het nationale bekertoernooi kan zijn. In het seizoen 2007-2008 reikten de blauwwitten tot de kwartfinale waarin zij zich voor circa 7.000 toeschouwers gewonnen moesten geven tegen eredivisionist NAC Breda. Vorig jaar mocht de formatie van trainer Jan Zoutman voor het eerst sinds acht jaar weer meedoen aan het KNVB-bekertoernooi. Op Nieuw Zuid was IJsselmeervogels destijds met 0-2 te sterk voor de Katwijkers. 

Een versterkt DVS’33 Ermelo – de club uit de Veluwe trok Mike Ahrens (Spakenburg), Niels Buijtenhuis (Spakenburg), Dennis Hollart (IJsselmeervogels) en Daniël van Warven (SC Cambuur) aan – kan terugzien op een geslaagde oefencampagne. De ploeg van trainer Bert van Hunenstijn won vier van de vijf oefenduels.

Met fris elan staat Quick Boys aan de vooravond van een nieuw voetbalseizoen. Zes weken heeft de technische staf van de blauwwitten kunnen werken aan de formatie die tegen DVS’33 Ermelo voor het eerste succes moet gaan zorgen. De generale repetitie in Utrecht tegen zondagderdedivisionist Hercules werd met vlag en wimpel doorstaan (3-1 winst).

De Supportersvereniging organiseert een busreis naar deze uitwedstrijd. In de dubbeldekker naar Ermelo zijn nog enkele plaatsen vrij. Ook mee? Stuur dan een e-mail naar sv@quickboys.nl. De kaarten kosten slechts 10,00 EUR voor leden van de Supportersvereniging en 12,50 EUR voor niet-leden. De bus vertrekt om 12:30 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid.

Geef een antwoord