Jeugdkledingplan nieuw seizoen

Ook in het nieuwe seizoen 2017-2018 wordt het Jeugdkledingplan binnen K.v.v. Quick Boys voortgezet. Het jeugdkledingplan houdt in dat elk jeugdlid van A (JO19) t/m F (JO9) wordt voorzien van een tenue (shirt, broek en sokken) tegen een jaarlijkse vastgestelde vergoeding. Het komend seizoen krijgen al deze teams weer een nieuw outfit!

Het Jeugdkledingplan is een samenwerking tussen K.v.v. Quick Boys en drie sponsoren, te weten:
• Hoofdsponsor: Nationale Vastgoed Groep (NVG)
• Sub-sponsors: Horesca Horecavo en Haasnoot Vis

De duur van deze samenwerking is vier jaar. Wij zijn deze bedrijven zeer dankbaar: zonder hun bijdragen is een goede jeugdopleiding niet mogelijk.

Ophalen Kleding en materialen
Op woensdag 23 augustus van 16.00 – 17.30 uur en 19.00 – 20.30 uur kunnen de jeugdteams hun wedstrijdkleding (shirt, broek sokken) ophalen in de Webshop, bij het Secretariaat. Lukt dit woensdag niet, dan is er aanstaande zaterdagmorgen ook nog de mogelijkheid om de kleding op te halen. Voor de materialen voor trainen en wedstrijden kan contact worden opgenomen met Leon Beugelsdijk (06-14417806).

Het is de bedoeling dat de tenues (broeken en shirts) gedurende het seizoen worden verzorgd door het team en aan het eind van het seizoen worden ingeleverd. De begeleiders zijn hiervoor verantwoordelijk. Voetbalkousen hoeven niet te worden ingeleverd. Shirts en broeken die een verkeerde maat hebben, kunnen worden geruild in de Webshop. De tenues mogen alléén tijdens wedstrijden worden gedragen.

Indien kleding wordt weggemaakt of vernield dient te speler zelf nieuwe spullen te bestellen in de webshop. Uiteraard betaalt de speler zelf de nieuwe spullen plus het bedrukken van de logo’s. Dit geldt ook voor kleding die is kwijtgeraakt.

Geef een antwoord