RTV Katwijk Sport zoekt nieuwe radioverslaggevers

Gepubliceerd op: 21-10-2017 13:34

De sportredactie van RTV Katwijk heeft iets weg van een rondtrekkend circus. Op zaterdag trekken allerlei verslaggevers het land in om verslag te doen van de clubs in de KRV-gemeenten. Het zorgt ervoor dat het programma al jarenlang een hoge luisterdichtheid kent. Per direct is de sportredactie op zoek naar een radioverslaggever, specifiek voor de thuis- en/of uit wedstrijden van Quick Boys. Er wordt gewerkt met een rooster op basis waarvan je zelf kunt aangeven op welke data je beschikbaar bent.

Wat vragen we? Ben jij meer dan een supporter en sta je geregeld langs de lijn bij Quick Boys? Durf je jouw beelden van de wedstrijd op de juiste toon te delen met talloze luisteraars en na afloop de hoofdtrainer of een speler de hemd van het lijf te vragen? Reageer dan meteen op deze vacature. Radio-ervaring is niet vereist. Gevoel voor de bal, betrouwbaarheid en flexibiliteit des te meer.

Wat bieden we? Wij zorgen voor goede apparatuur, begeleiding en eventueel een reiskostenvergoeding. Je komt terecht in een geoliede organisatie waarbij het principe geldt van afspraak = afspraak. Het sportteam bestaat uit circa 25 enthousiaste vrijwilligers in de leeftijd van 20-60 jaar.

Is jouw stem straks in de huiskamers te horen? Meer weten of behoefte aan een vrijblijvende kennismaking? Stuur een bericht naar de coördinator van RTV Katwijk Sport, Jaap Kloos (j.kloos@hetnet.nl) of WhatsApp met GSM 06-49712515.

 

 

Agenda

 

 

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Koop stenen entree Nieuw Zuid

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________