Sinterklaas op weg naar Nieuw Zuid

Gepubliceerd op: 23-11-2017 18:00

Sinterklaas is sinds een kleine week weer in Nederland. Ook dit jaar heeft de Goedheiligman een plek vrij kunnen maken in zijn overvolle agenda om de jeugd van Quick Boys te bezoeken. Dat zal gebeuren op vrijdag 1 december.

Om 16.30 uur is Sinterklaas er voor de landenteams en om 18.00 uur voor de JO8 en de JO9. Ook de jongsten van het G-team zijn om 18.00 uur van harte welkom. Door de verwachte drukte is het helaas niet mogelijk om broertjes en/of zusjes mee te nemen die niet in deze leeftijdscategorie vallen. Kinderen op de wachtlijst zijn wel welkom. Het is de bedoeling dat we er een leuke middag van maken, het programma is nog een verrassing.

De Sint wil alle kinderen een cadeautje geven, vandaar dat hij een kleine bijdrage vraagt van maar €5,- per kind, zodat zijn begroting weer sluitend is. Om alles goed in beeld te krijgen, verzoeken wij alle ouders om hun kind aan te melden en het inschrijfformulier (zie hieronder) in te leveren bij de koffie-unit of de commissiekamer, bij Jan Guijt of Marijke Barnhoorn. Tegelijkertijd kan de €5,- worden betaald. Let op: inschrijven is mogelijk t/m aanstaande zaterdag 25 november.

Met sportieve groet,
Jeugd Activiteiten Commissie QB

Inschrijfformulier F-pupillen

Inschrijfformulier Landenteams


Agenda

 

 

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Van Maanen Taarten

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________