Hij komt, hij komt, het Rad van Sinterklaas!

Gepubliceerd op: 23-11-2017 08:20

Aanstaande zaterdag vindt, na afloop van het duel tussen Quick Boys en Capelle, in het clubhuis het Rad van Sinterklaas plaats. De loterij, in het verleden een groot succes, wordt door de vrijwilligers van Quick Boys georganiseerd in de vorm van een avondvullend programma met heel veel prijzen! Het belooft opnieuw een geweldig evenement te worden. Iedereen maakt gegarandeerd kans op een prijs!

Het clubhuis wordt tijdens het evenement omgetoverd in een groot speelgoed- en witgoedparadijs. Honderden geweldige prijzen zullen vanaf 17:00 uur, na Quick Boys - Capelle, worden verloot door de spreekstalmeesters Jan Guijt en Kees Guijt. De mooiste computerspellen, LEGO-dozen, barbiepoppen, etc. worden verloot.

Ook dit jaar zijn er prijzen in de categorie huishoudelijke artikelen. Hierbij moet gedacht worden aan diverse friteuses, grillsets, DVD-spelers, Radio/CD-spelers, waterkoker, koffiezetapparaten, stroomstrijkijzers, etc. De loterij wordt afgesloten met een superronde met een geweldige hoofdprijzen, zoals een fiets van Profile Paul en een reischeque!
 
Kortom, kom aanstaande zaterdag na afloop van de wedstrijd van het eerste elftal naar het clubhuis op sportpark Nieuw Zuid en maak gegarandeerd kans op geweldige prijzen tijdens het Rad van Sinterklaas! De loten zijn verkrijgbaar tijdens de avond vanaf slechts 1,00 euro per stuk. 

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Koop stenen entree Nieuw Zuid

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________