Tim Bloemendaal en Chris Guijt verdienen contract

Gepubliceerd op: 23-11-2017 21:05

Beide spelers zijn als potentials aan het seizoen begonnen, maar hebben inmiddels van de Technische Commissie te horen gekregen dat zij in aanmerking komen voor promotie. Tim Bloemendaal en Chris Guijt zullen volgend voetbaljaar als volwaardige contractspelers deel gaan uitmaken van de A-selectie van K.v.v. Quick Boys.De negentienjarige Bloemendaal maakte reeds twee jaar geleden zijn officieuze debuut in de hoofdmacht van de blauwwitten in het oefenduel met Voorschoten’97 (5-1). De inwoner van Voorhout won afgelopen seizoen met Quick Boys JO19-1 de beker en bereikte de finale van de nacompetitiecompetitie voor promotie naar de 1e Divisie.
Door blessures van Yassire Hamdani en Kelvin Maynard kreeg Bloemendaal sneller dan verwacht een kans in het basisteam van trainer Jan Zoutman. Tot nu toe kwam de rechtsback annex rechtermiddenvelder tot zes basisoptredens en maakte daarin een goede indruk.

Net als Bloemendaal sloot Guijt (19) aan het begin van het voetbaljaar aan bij de A-selectie. Ook de aanvallende middenvelder kreeg in de voorbereiding alle gelegenheid om zich op trainingen en in oefenduels te profileren. Tot een officieel competitiedebuut is het nog niet gekomen, maar de clubleiding erkent zijn talent en verwacht dat Guijt zich de komende jaren verder zal gaan ontwikkelen op sportpark Nieuw Zuid. De rechtspoot is een vaste waarde in het tweede elftal en Jong Quick Boys.

Langs deze weg worden beide talenten van harte gefeliciteerd met hun eerste contracten en wenst de Technische Commissie hen veel succes en plezier toe op Nieuw Zuid.

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________