Martijn de Zwart blijft K.v.v. Quick Boys trouw

Gepubliceerd op: 29-11-2017 09:06

De Technische Commissie van K.v.v. Quick Boys is verheugd met de overeenstemming die er is bereikt met Martijn de Zwart. De uit de eigen jeugdopleiding afkomstige doelman tekent een nieuw contract en blijft derhalve ook komend voetbaljaar zijn club trouw.De 27-jarige De Zwart gaat op voor zijn zevende seizoen – verdeeld over twee periodes – in de A-selectie van de blauwwitten. Reeds op 5 september 2009 maakte de sluitpost zijn debuut in de hoofdmacht in de thuiswedstrijd tegen ARC. Na een profavontuur bij ADO Den Haag keerde de tweevoudige speler van het jaar terug op het oude nest. Vorig seizoen werd De Zwart gehuldigd voor zijn honderdste basisoptreden in het eerste elftal.
Hoewel De Zwart momenteel geen basiskracht is, heeft hij de ambitie om zich terug te knokken en zijn plaats onder de lat weer af te dwingen. De clubleiding is zeer te spreken over zijn instelling en wil De Zwart dan ook graag langer op sportpark Nieuw Zuid houden.

Langs deze weg wordt De Zwart van harte gefeliciteerd met zijn nieuwe verbintenis en wenst de Technische Commissie hem veel succes en plezier toe. 


Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Lidmaatschap / Aanmelding

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________