”Mijn verwachtingen zijn met 100% uitgekomen”

”Jesse van Nieuwkerk, Kerk, Kerk, Kerk…” Op een zaterdagmiddag in Veenendaal lijkt het publiek van Quick Boys de kersverse aanwinst, Jesse van Nieuwkerk, al in de armen te hebben gesloten. Zo zien ook de meegekomen familieleden van Jesse van Nieuwkerk, die ogenschijnlijk onder de indruk het gezang filmen. De spits speelde een prima wedstrijd tijdens de 1-2 winst op VV DOVO.

Aanstaande zaterdag speelt Quick Boys de belangrijke competitiewedstrijd tegen SVV Scheveningen. Quick Boys bezet momenteel de 4e plaats en is er alles aan gelegen om te winnen, zodat de bovenste plaatsen in het vizier kunnen worden gehouden. Een van de spelers die afgelopen zaterdag in de basis startte en dat aanstaande zaterdag mogelijk weer zal doen, is Jesse van Nieuwkerk. De webredactie geeft hierbij een voorproefje op het programmablad, dat aanstaande zaterdag te verkrijgen is.

Wat had je van tevoren verwacht over Quick Boys en hoeveel procent van die verwachtingen is uitgekomen?
”In de jeugd heb ik meerdere keren tegen Quick Boys gespeeld en kreeg ik altijd al het gevoel dat Quick Boys een overtreffende trap van Argon was. Dat is in de eerste maanden zeker bevestigd. Hoe het hier leeft onder de mensen en hoe alles geregeld is, dat is fantastisch! Mijn verwachtingen zijn met 100% uitgekomen.”

Hoe gaat de lijn worden doorgezet tegen Scheveningen?
”Ik verwacht zaterdag tegen Scheveningen weer een 3-0 overwinning. We gaan de lijn van afgelopen zaterdag tegen DVS ’33 doorzetten. Persoonlijk hoop ik weer een doelpunt mee te kunnen pikken. Als we hetzelfde leveren als afgelopen week tegen DVS ’33, gaat Scheveningen eraan op Nieuw Zuid, daar ben ik heilig van overtuigd!”

Thuis is Quick Boys nog niet altijd even effectief. Waar ligt dat aan denk je?
”In mijn ogen komt het vooral door de tegenstanders. Voor veel tegenstanders is het de uitwedstrijd van het jaar en dat merk je ook. Ze parkeren de bus en proberen met counters ons pijn te doen. Nu we dat weten moeten we ons daarop wapenen en ons strijdplan daarop aanpassen.”

Het volledige interview met Jesse van Nieuwkerk is aanstaande zaterdag te lezen in het programmablad. Voorafgaand aan elke thuiswedstrijd in de competitie wordt het programmablad voor slechts €0,50 verkocht bij de toegangspoorten.

 

 

Geef een antwoord