K.v.v. Quick Boys en Jan Zoutman beëindigen samenwerking

Gepubliceerd op: 12-12-2017 11:39

Vandaag heeft K.v.v. Quick Boys moeten besluiten om per direct afscheid te nemen van Jan Zoutman. Daarmee komt een vroegtijdig einde aan de onderlinge samenwerking tussen de club en de trainer.

Zoutman (48), die vorige maand aangaf zijn aflopende contract niet te verlengen, was bezig aan zijn derde seizoen op sportpark Nieuw Zuid. In zijn debuutjaar loodste de inwoner van Velsen de blauwwitten naar de titel in de Hoofdklasse B. Afgelopen voetbaljaar eindigde Quick Boys op een teleurstellende elfde plaats in de Derde Divisie.

Ook in het huidige seizoen zijn de prestaties wisselvallig te noemen. Afgelopen zaterdag heeft het eerste elftal de vijfde thuisnederlaag moeten incasseren. De clubleiding ziet onvoldoende perspectief voor verdere samenwerking met Zoutman en heeft derhalve deze moeilijke beslissing moeten nemen. Assistent-trainer Laurens Mouter neemt voorlopig de taken van Zoutman waar. De Technische Commissie gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor de tweede seizoenshelft. 

Het bestuur wil Jan Zoutman hartelijk danken voor zijn inzet in de afgelopen seizoenen en wenst hem veel succes toe met het vervolg van zijn trainersloopbaan.

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________