Verslag trainingskamp in Torremolinos (UPDATE)

Gepubliceerd op: 07-01-2018 13:20

Zaterdag 6 januari:
Deze ochtend stond de laatste training op het programma. Na de warming-up was er een pass- en trapvorm, gevolg door partijspellen roulerend met drie teams. Als afsluiter van de training konden de spelers een bijdrage aan de pot verdienen door de bal op de lat te schieten en door de bal zonder te stuiteren vanaf de middencirkel in het doel te schieten. Waar de ene poging succes opleverde, zorgde de andere weer voor veel hillariteit.

Na de lunch was er een vrij programma en maakten de spelers en staf zich klaar om te gaan dineren en aansluitend te stappen in Malaga.

Vrijdag 5 januari:
Omdat er 's middags een oefenwedstrijd tegen NEC Nijmegen op het programma stond, was er geen ochtendprogramma. Na het ontbijt hadden de spelers even tijd om zich te ontspannen en iedereen gaf hier zijn eigen invulling aan.

Na de lunch maaktede spelers en staf zich klaar om met de bus naar Estepona af te reizen voor de oefenwedstrijd tegen NEC Nijmegen. Het complex bevatte twee velden. GVVV meldde zich ook op het complex om een oefenwedstrijd te spelen tegen Jong Werder Bremen.

NEC is (virtueel) koploper in de Eerste Divisie en liet dat vanaf de eerste minuut merken. De basisopstelling was hetzelfde waarmee NEC Nijmegen in de competitie acteert. De aanwezige toeschouwers hadden nauwelijks een plekje in de zon gevonden toen Quick Boys al een goal tegen kreeg. De eerstedivisionist liet zien de ploeg in vorm te zijn en kon met een 3-0 voorsprong aan de thee. Na de rust wisselde trainer Gert Aandewiel tien spelers zodat iedereen speeltijd kreeg. NEC wisselde ook een aantal spelers, maar het beeld van de wedstrijd veranderde hierdoor niet echt, zodat er aan het eind van de wedstrijd 6-0 op het scorebord stond.Donderdag 4 januari:
In de ochtend stond er wederom een training op het programma. Nadat Jan de Jager de warming-up had verzorgd, mochten de spelers de keepers testen in verschillende afrondvormen.

Terug in het hotel zochten verschillende spelers wederom het zwembad op terwijl anderen zich klaar maakten om na de lunch op pad te gaan, waarbij zelfs een Picasso-museum werd bezocht. Na het avondeten stond "De Voetbalquiz", niet meer weg te denken uit het trainingskamp, op het programma. De winnaars van editie 2018 waren Max van Steen, Madjer Lukoki en Jan de Jager.

Tegen het einde van de avond zochten sommige spelers hun kamer op terwijl anderen kozen om te gaan klaverjassen of pokeren in aanloop naar de oefenwedstrijd tegen NEC Nijmegen op vrijdag. 

Woensdag 3 januari:
Na het gezamenlijk ontbijt stond de ochtendtraining op het programma. Na de warming-up volgde grote partijspellen waarin de zon hard meewerkte om de spelers flink aan de tand te voelen. Moe maar voldaan genoten de spelers terug in het hotel van een duik in het zwembad om zich vervolgens klaar te maken voor de lunch.

In de middag stond er een vrije invulling op het programma waardoor er verschillende spontane uitstapjes georganiseerd werden in de regio variërend van cultuursnuiven tot shoppen.
Voor het avondprogramma werd het centrum van Malaga bezocht. Enkele bestuursleden waren ook gearriveerd en sloten zich aan bij de groep. Na een diner in een Argentijns restaurant was er nog even tijd voor een korte wandeling door het centrum waarna iedereen zich weer meldde in het hotel omdat er morgen weer een ochtendtraining op het programma staat.

Dinsdag 2 januari:
Vanmorgen om 5:00 uur verzamelden alle spelers en staf op Rotterdam Airport om vervolgens 7:00 uur koers te zetten richting Malaga. Nog geen drie uur later arriveerde het hele gezelschap bij Hotel Tryp Guadalmar in Torremolinos. Voor de lunch hadden de spelers even de tijd om te ontspannen waarna 's middags de eerste training op het programma stond op het hagelnieuwe kunstgrasveld van Campo de Fútbol Ramón Rico. 

Na een korte toespraak van de nieuwe hoofdtrainer, Gert Aandewiel, verzorgde Jan de Jager de warming-up waarna de bal eindelijk voor het eerst mocht rollen. Na anderhalf uur zat de eerste training van het nieuwe jaar erop en kon iedereen zich opmaken voor een gezamenlijk diner in het hotel. Het avondprogramma was vanwege de lange dag vrij ontspannen waarbij sommigen een spelletje kaart speelden en anderen al vroeg de kamer opzochten. Morgen staat er weer een training op het programma.Agenda

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Koop stenen entree Nieuw Zuid

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________