Anthony Bentem en Philippe den Hartog verlaten K.v.v. Quick Boys

Gepubliceerd op: 05-01-2018 18:23

Aan het einde van het seizoen zullen Anthony Bentem en Philippe den Hartog afscheid nemen van sportpark Nieuw Zuid. Beide spelers hebben bij de clubleiding aangegeven op zoek te gaan naar een club dichter bij huis.De 27-jarige Bentem, bezig aan zijn vierde seizoen, is altijd een vaste waarde geweest bij de blauwwitten. In het kampioensjaar miste de inwoner van Rotterdam zelfs geen minuut. Ook in de huidige jaargang is de centrale verdediger tot nu toe wekelijks aan de aftrap verschenen. Met pijn in het hart zal Bentem afzwaaien aan het einde van het seizoen. ,,Quick Boys is een fantastische club. Ik ben heel erg trots dat ik hier heb mogen spelen. Hopelijk kan ik mijn tijdperk op Nieuw Zuid afsluiten met een promotie naar de Tweede Divisie”, laat de achterhoedespeler vanuit Spanje weten.

Ook Den Hartog (25), die net als Bentem in het seizoen 2014-2015 zijn debuut heeft gemaakt op Nieuw Zuid,  zal op zoek gaan naar een andere club. De buitenspeler kan zijn ondernemersactiviteiten niet langer combineren met de reisafstand en de fysieke belasting. ,,Het is geweldig om voor een club als Quick Boys te spelen. Maar mijn eigen bedrijf vergt veel tijd en energie. Vier keer per week op en neer naar Katwijk begint mij op te breken. Niettemin zal ik er alles aan doen om in stijl af te sluiten''.

Aan het einde van het seizoen zal op gepaste wijze afscheid genomen worden van beide spelers. De Technische Commissie wil Bentem en Den Hartog langs deze weg alvast hartelijk danken voor hun inzet.

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________