Nieuwjaars-speech van de voorzitter

terugblikken en vooruitkijken ….
Maandag 3 januari jl. heeft de traditionele nieuwjaarsreceptie van K.v.v. Quick Boys plaatsgevonden. Alle leden en vrijwilligers van de club waren uitgenodigd, om elkaar het allerbeste voor het nieuwe jaar toe te wensen.

Enkele highlights uit de toespraak van voorzitter Huug van Duijn:

2010: terugblik met gemengde gevoelens.

Het niet promoveren naar de topklasse hebben we als een tegenvaller ervaren en is aangekomen als een mokerslag.

Aan de andere kant was dit het jaar waarin we het 90-jarig bestaan van Quick Boys hebben gevierd. Dat begon met de jubileumreceptie op 1 februari. In het jubileumjaar hebben er meerdere mooie, geslaagde feesten plaatsgevonden. 

Zo hadden we dit jaar weer de familiedagen georganiseerd, die we als zeer geslaagd mogen beschouwen. Die familiedagen werden voorafgegaan door de KNVB-finaledag, eveneens een bijzonderd succesvol evenement. Met de organisatie van al die activiteiten realiseren we ons dat feesten natuurlijk alleen kunnen plaatsvinden door de inzet van heel veel vrijwilligers. 

We zijn trots op de totstandkoming van een ambitieus beleidsplan aan de hand waarvan we de club de komende jaren willen structureren, waardoor we weer helemaal klaar zijn voor de toekomst.


Vooruitblik:

Op een avond als deze wenst iedereen elkaar hier nu veel gezondheid en sportieve successen.

Maar gezondheid blijkt relatief te zijn. Vanavond hadden we de condoleance van oud-eerste elftalspeler Kees van der Plas. Gisteravond is onze secretaris Jaap van Duyvenbode plotseling in het ziekenhuis opgenomen met een groot herseninfarct.

We hopen op een goed seizoen met goede resultaten van de selectie-elftallen onder leiding van technisch manager Wilfred van Leeuwen en zijn stafmedewerkers. We durven nu alvast te stellen dat we in dit seizoen meer spelplezier in het veld hebben gezien dan in de afgelopen drie seizoenen.

Natuurlijk hopen we ook op een goede en Quick Boys-waardige klassering van het eerste elftal en het behoud van het Eerste-divisieschap voor de A1. De A1 lijkt in ieder geval op de goede weg!

Voor de niet selectie-elftallen hopen we vooral op veel  voetbalplezier voor de leden, met zo weinig mogelijk gele en rode kaarten.

Natuurlijk heeft voetbal de eerste prioriteit voor onze club, maar Quick Boys heeft ook een maatschappelijke functie. Wij staan als grote vereniging centraal in onze maatschappij en zullen onze verantwoordelijkheid daarvoor dan ook nemen.

We moeten er voor zorgen dat niemand om Quick Boys heen kan en dat we trots kunnen zijn en blijven op onze club. Dat gaat niet vanzelf, dat vergt de inzet van iedereen met een blauwwit hart.

Veel gezondheid en een sportief succesvol seizoen toegewenst!

Huug

Geef een antwoord