Max van Steen slaat zijn vleugels uit

Gepubliceerd op: 17-01-2018 11:13

Aan het einde van het seizoen zal Max van Steen, al dan niet tijdelijk, sportpark Nieuw Zuid de rug toekeren. Na onderling overleg zijn de 21-jarige spits en de clubleiding tot de conclusie gekomen dat het goed is voor zijn ontwikkeling als Van Steen elders vlieguren gaat maken.De exponent uit de eigen jeugdopleiding brak afgelopen seizoen door bij de blauwwitten. Van Steen verscheen negentien keer aan de aftrap en scoorde in totaal zeven competitietreffers. In het huidige voetbaljaar vond de talentvolle aanvaller twee keer het net.
Vanwege de grote concurrentie bij Quick Boys en gezien zijn jonge leeftijd is er afgesproken dat Van Steen op zoek gaat naar een club waar hij de volgende stap in zijn ontwikkeling kan zetten. Zijn prestaties zullen nauwlettend in de gaten gehouden worden. De Technische Commissie spreekt verder de verwachting uit dat Van Steen, nu hij weer hersteld is van een voetblessure, van waarde kan zijn voor de blauwwitten in de tweede seizoenshelft van de lopende jaargang.

De Technische Commissie hoopt dat Van Steen op korte termijn een club zal vinden waar hij zijn kwaliteiten kan etaleren en zich verder kan ontwikkelen. 

Agenda

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________