Laatste mogelijkheid voor de Hoogvliet Voetbalplaatjesactie

Aanstaande zaterdag 20 januari is de laatste mogelijkheid om te worden gefotografeerd voor de plaatjesactie van de Hoogvliet.  Veel jeugdleden zijn reeds op de foto gegaan. Een aantal jeugdleden krijgt via de begeleider in de WhatsApp-groepschat nog een uitnodiging.

Het inhalen is op zaterdag 20 januari a.s. tussen 10.00 en 11.15 uur en vindt plaats in het Clubgebouw.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen, zie je wel af van je portretrecht en geef je de commissie toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie. Iedereen die op de foto gaat, ontvangt het plaatjesboek met zijn of haar foto op de omslag. Ook is er de mogelijkheid om tegen een gereduceerde prijs zijn of haar fotoplaatje op posterformaat te ontvangen.

We naderen het aantal van 500 aanvragen van de posters. Mocht je nog twijfelen of ben je het gewoon vergeten: aanmelden kan nog altijd. De kosten zijn € 10,- en vinden plaats via de automatische incasso. Hier dient je ouder/verzorger wel goedkeuring voor te geven. Voor het lid die de 500e aanvraag doet voor een poster hebben we een leuke attentie.

We danken alle leden en iedereen die heeft meegeholpen aan de totstandkoming en het verloop van de actie voor de medewerking. In een korte tijd is veel werk verzet en de commissie heeft veel positieve reacties ontvangen tijdens de sessies.

De commissie

Geef een antwoord