Vanavond, 20:00 uur: SC Feyenoord – Quick Boys 2

In het kader van de tussenronde van het districtsbekertoernooi van West II speelt Quick Boys 2 vanavond in Rotterdam tegen zaterdageersteklasser SC Feyenoord. De inzet van het bekerduel is een plaats in de vierde ronde. Kunnen de talenten van trainer Derek van der Plas opnieuw stunten?

In de vorige ronde maakten de jonge blauwwitten op eigen veld korte metten met zaterdaghoofdklasser FC Rijnvogels (4-1). Martijn Rog (2), Jim Gillissen en Luuk Steenbergen waren trefzeker namens Quick Boys 2. In de poulefase werden NSV’46 (6-0), SEV (6-0) en LSVV’70 (3-1) aan de zegekar gebonden. 
Tegenstander SC Feyenoord, de trotste koploper van de Eerste Klasse B, won in de vorige ronde met grote cijfers van ‘s-Gravendeel (6-0). De ploeg van Raymond Frehe heeft ambitieuze plannen en het lijkt slechts een kwestie van tijd totdat de Rotterdammers de kampioensvlag in top kunnen gaan hijsen. 

Het wordt een enorme klus voor de formatie van trainer Van der Plas om de volgende ronde te behalen, maar de talentvolle blauwwitten hebben vaker gestunt tegen gerenommeerde tegenstanders. De aftrap op sportcomplex Varkenoord is om 20:00 uur. De bekerwedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter T.J. Groenendijk. 


 

Geef een antwoord