Medische staf eerste elftal blijft intact

Gepubliceerd op: 06-02-2018 17:44

Verzorger Jan de Jager en sportfysiotherapeuten Peter van Duijn en Willemieke Rozema-Zwaan zullen ook in het seizoen 2018-2019 de A-selectie van K.v.v. Quick Boys op medisch vlak gaan ondersteunen. Hierdoor blijft de medische staf van het eerste elftal intact.



De Jager kwam twee seizoenen geleden over van competitiegenoot Scheveningen. Op Houtrust was de verzorger in totaal zeven jaar werkzaam. Ook bij Quick Boys is De Jager uit op een langdurige samenwerking. Daarom zal hij ook komend voetbaljaar actief zijn op sportpark Nieuw Zuid.

Daarnaast verlengen FMT Fysiotherapie (www.fmtfysiotherapie.nl) en Quick Boys de onderlinge samenwerking. Momenteel zijn Peter van Duijn (fysiotherapeut) en Willemieke Rozema-Zwaan (hoofd fysieke ontwikkeling) namens de praktijk tijdens de trainingsavonden afwisselend aanwezig op Nieuw Zuid. Daar behandelen zij de lichamelijke klachten van de spelers en stoomt het tweetal de A-selectie klaar voor de trainingen en wedstrijden.



Overigens kunnen ook andere spelende leden van Quick Boys op maandag (17:00 - 18:00 uur) en donderdag (17:30 - 18:30 uur) met hun fysieke ongemakken terecht op Nieuw Zuid tijdens het medische spreekuur van Willemieke. Uiteraard kunnen zij eveneens in de vestiging in Leiden behandeld worden door een van de andere specialisten van FMT Fysiotherapie.

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________